Benjamin Ingrossos fina ord om lillebror Theo: "Så stolt" 

När Theo Wahlgren firar sin födelsedag tar Benjamin Ingrosso tillfället i akt och yttrar några väl valda ord om sin lillebror. 


Den kända syskonskaran Wahlgren-Ingrosso, bestående av Oliver, Bianca, Benjamin och Theo är alla uppvuxna i en minst sagt offentlig familj. Som barn till Pernilla Wahlgren och barnbarn till Christina Schollin och Hans Wahlgren har de alla blivit kända från födseln. 

Oliver, Bianca och Benjamin har alla förvaltat sina kändisskap på olika sätt. Benjamin genom sitt artisteri, Bianca genom sitt influencer- och entreprenörskap och Oliver som krögare. 

Bianca Ingrossos miljonomsättning 

De har alla stora konton på sociala medier och är alla stora i den bransch de verkar i. Bianca Ingrossos bolag Bianca Ingrosso AB omsatte till exempel 29 483 000 kronor under 2022. Hennes bolag Caia Cosmetics omsatte hela 411 224 000 kronor samma år. Hon är dessutom en mycket populär profil i sig och har dessutom omkring 1,3 miljoner följare på Instagram. 

Benjamin Ingrosso musiksuccéer 

Benjamin Ingrosso är idag en av Sveriges kanske mest populära artister. 2023 var han ute på sin första egna turné i Sverige, våren 2024 åker han ut på Europaturné och under sommaren samma år drar han ut på ytterligare en Sverigeturné. Våren 2024 kommer dessutom den första. delen i dokumentärserien "This is Benjamin Ingrosso". 

Oliver Ingrossos kulinariska framgångar 

Oliver Ingrosso driver en av Stockholms mest uppbokade restauranger, Olli. Sedan starten 2022 har krogen fått mycket uppmärksamhet och besökts av många. Han har dessutom släppt sin första kokbok, Quanto Basta och syns numera ibland även i TV4:s "Nyhetsmorgon". 

Pernilla Wahlgrens okända bror Peter 

Men det är inte alla i familjen Wahlgren-Ingrosso som valt att verka i rampljuset. Förutom Peter Wahlgren, Pernillas äldsta bror, som är bosatt i Dalarna och arbetar som brandman, är även Theo Wahlgren, Pernillas yngsta son, en person som håller sig bakom kulisserna. 

Yngsta sonen Theo Wahlgren 

Han har synts ytterst lite i realityserien "Wahlgrens värld", och likaså på familjens olika sociala medier. Theo går fortfarande i skolan, närmare bestämt på gymnasiet, och den 21 mars 2024 fyller han 17 år. 

Benjamins fina ord till lillebror Theo 

Födelsedagen har uppmärksammats på Instagram, däribland av Benjamin Ingrosso som publicerat en bild på dem två där han i en text passar på att yttra några väl valda ord om sin lillebror. 

"Grattis på födelsedagen THEO!!! Det är fortfarande ganska svårt att acceptera att du inte är min "lille"bror längre, men jag är så stolt över den unga man du håller på att bli. Du har alltid varit så snäll mot alla runt dig, och behandlar alla med respekt!!! Vet du att att att...", skriver Benjamin i inlägget. 

Fint med syskonkärlek!