Carolina Gynnings besked – då är hon med i "Bonde söker fru" 

Konstnären och poddprofilen Carolina Gynning är inte helt främmande för att ge sig in i TV4:s dejtingprogram "Bonde söker fru". 

Carolina Gynning.

Carolina Gynning, 45, köpte nyligen en stor gård på Adelsö i Stockholm. Gården köpte hon på egen hand, men bor där tillsammans med sin pojkvän Viktor Philipson, 37, sina tre döttrar och en hel del djur. 

Därför köpte hon gården själv 

När Gynning gästade "Carina Bergfeldt" berättade hon varför det är viktigt för henne att äga gården på egen hand: 

– Jag ville köpa den själv. Jag är ett skilsmässobarn och växte upp med en mamma som fick det jättesvårt efter sina skilsmässor.

"Vill aldrig någonsin bli beroende av en man" 

Hon fortsatte: 

– Jag vill aldrig någonsin bli beroende av en man. Därför har jag fixat mitt liv och skapat en drömvärld för mig och mina barn. 

Orden om "Bonde söker fru" 

Som gårdsägare har Carolina Gynning numera fullt upp med att ta hand om allt från höns till hundar och grisar. Hon lever helt enkelt ett slags bondgårdsliv, vilket förde de henne och poddkompisen Carina Berg in på det faktum att hon kanske skulle passa i TV4:s dejtingprogam "Bonde söker fru". 

– Men gud, du med alla dina djur. Nu har ju du Nishti (red. anm. = Carolinas smeknamn på Viktor), men om du inte hade haft det, då hade du kunnat vara med i "Bonde söker fru", säger Carina Berg i podcasten "Gynning och Berg". 

Carolina Gynning håller med, och uttrycker att hon kan vara med i programmet om hon blir singel: 

– Ja, ja. Om Nishti bara dumpar mig så där rått och elakt, då är jag med i "Bonde söker fru". 

Hon tillägger: 

– Jag tror inte att han dumpar mig, men man vet aldrig. Hoppas verkligen inte det för det är "the love of my life".