Frukost på McDonald's: öppettider och priser

Sugen på Mcdonalds frukost? Se här!

Foto: AngieYeoh/Shutterstock

Alla älskar vi Mcdonalds frukost

Frukosten på McDonald's öppnar från 05:00 eller 06:00 på så kallade dygnet-runt-restauranger. Frukosten serveras alltid fram till klockan 10:00 på förmiddagen.

Det finns vissa McDonald's-restauranger som öppnar efter klockan 10:00, exempelvis i köpcenter. Då serverar de ingen frukost alls. Här kan du se alla restaurangers öppettider, samt om de serverar frukost eller inte.

Priserna på frukosten skiljer sig mellan de olika restaurangerna och det står därför inga priser utskrivna vid menyn på McDonald's hemsida. Anledningen till olika priser är för att alla restauranger ägs och drivs av egna företagare. De sätter sina priser själva och det kan därför skilja sig mellan olika restauranger.

På hemsidan står det dock att de tittar på hur de kan skapa en digital lösning för att se varje restaurangs aktuella prislista och meny.

Här är maten billigast – var du bor avgör

McDonald's frukostmeny

Hos McDonald's kan du både avnjuta te, kaffe, varm choklad eller juice på morgonen. Du kan välja på både mackor innehållandes ost och skinka, ost och kalkon eller bara en varm toast med ost. Men det är inte bara mackor som serveras på McDonalds frukostmeny. Du hittar också pannkakor, hash brownies, McMuffins med innehåll som ägg, ost och korv.

Cravings som gravid? Så hanterar du dem

McDonald's är ett perfekt frukoststop under bilresan

Vilken är egentligen den perfekta frukosten under en roadtrip? McDonald’s är både ett snabbt, enkelt och gott alternativ.

Höj stämningen i bilen med ett frukostmål från Mcdonalds. Här finns något för alla oavsett smak.

Läs mer: Är MSG farligt? – här är allt du behöver veta

Var med och diskutera frukost-priserna på McDonald's här i vårt forum.