Här friar 19-åringen till 57 år äldre flickvännen

När 19-åriga Giuseppe D'Anna förlovade sig med sin flickvän rasade hans Tiktok-följare. Varför? Hans numera blivande fru är 76 år gammal.

När 19-åriga Giuseppe D'Anna visade upp bilder på när han friade till en 76-årig kvinna kunde inte Tiktok-följarna tro sina ögon..

När 19-åriga Giuseppe D'Anna visade upp bilder på när han friade till en 76-årig kvinna kunde inte Tiktok-följarna tro sina ögon..

Giuseppe D'Anna, 19, har fullkomligt golvat sociala medier-användare de senaste dagarna. Efter att han börjat visa upp sin kärlek för en 76-årig kvinna, som han uppger är hans flickvän, har kommentarer av olika slag strömmat in på 19-åringens Tiktok-konto – inte minst när han valde att ta nästa steg i det omtvistade förhållandet.

19-åring friar till 76-åring

I en video som har över 17 miljoner visningar visas bilder på när han går ner på knä och friar till 76-åringen. I klippet syns även bilder på ringen som han friade med och som kvinnan syns bära i bilder och videos som publicerats efter frieriet.

"Min kärlek", skriver han under en video som visar olika bilder och filmer på paret.

Åldersskillnaden väcker starka reaktioner

I princip alla som kommenterar under de olika Tiktok-inläggen kan inte tro sina ögon.

"Det här är så otäckt", lyder en av många liknande kommentarer.

"Hitta någon i din egen ålder", skriver en person.

"Ni är verkligen beredda att göra allt för pengar ", kommenterar en annan.

Några personer kommenterar även att det bara inte kan vara så att de är tillsammans, utan att 76-åringen måste vara hans mormor eller farmor.

Oavsett hur det ligger till väcker den förmodade kärleken mycket känslor. Om det verkligen är så att 19-åringen är tillsammans med 76-åringen är det bara de själva som vet.

Källa: TheSun