Lasse Kronérs hemliga kärleksliv – flyttat ihop med nya flickvännen

Programledaren Lasse Kronér har hittat kärleken på nytt, och nu även tagit relationen med hemliga flickvännen till nästa nivå. 

Lasse Kronér.

Lasse Kronér har varit programledare för flera populära program genom åren, däribland "Bingolotto", "Smartare än en femteklassare" och "Doobidoo" – ett program som snart börjar spela in sin nittonde säsong. 

Vid sidan om sin framgångsrika programledarkarriär har han också ett kärleksliv som innefattat både giftermål, skilsmässa och föräldraskap. 

Lasse Kronér.

Två barn ihop med ex-frun 

1997 gifte han sig med Christina Kronér. De fick två barn ihop, döttrarna Mathilda och Amalia. Döttrarna föddes 1995 respektive 1998. Christina och Lasse Kronér skilde sig 2015. 

Hemliga kärlekslivet 

Strax efter skilsmässan hittade programledaren kärleken på nytt, men även den relationen – som han höll utanför offentligheten – tog slut, detta efter att ha pågått i omkring fyra år. Året var 2019 och Lasse Kronér levde då på som singel ett tag. 

Orden om relationerna 

2020 hittade Lasse Kronér åter igen kärleken på nytt, och även den här gången låter han kärleksrelationen pågå bakom kulisserna. Strax efter att relationen startat sa han följande om den till Aftonbladet

– Vi har varit tillsammans i två år och det funkar underbart. Jag har det oerhört bra. Mina fruar eller flickvänner har inte varit intresserade av offentligheten. Det har jag tyckt varit väldigt skönt för mig, då är det jag som är viktig och inte att jag är en offentlig person. 

Flyttat ihop med nya flickvännen 

I samband med att nyheten om Kronérs nya satsning "Allsång på slottet" kom ut berättade han för Expressen om att han och flickvännen tagit nästa steg i relationen. De har nämligen flyttat ihop: 

– Jag mår fantastiskt på alla sätt. Jag är lycklig sambo och har massor på gång både privat och i jobbet.