Tareq Taylors avslöjande om Masked Singer: "Fick inte för SVT"

Tareq Taylor gjorde succé som Sagoträdet under årets säsong av "Masked Singer". I podcasten "Fördomspodden" avslöjar tv-kocken att han först stoppades från att vara med i programmet.

Tareq Taylor medverkade som Sagoträdet i
Tareq Taylor medverkade som Sagoträdet i "Masked Singer" 2022. Men innan dess blev han tillfrågad om att vara med i den första säsongen av programmet, men stoppades då av SVT.

När Tareq Taylor fick ta av sig masken i "Masked Singer" rann det tårar ner för båda hans egna och panelmedlemmarnas kinder. Den folkkäre tv-kocken var märkbart tagen av situationen när han berättade att han alltid drömt om att sjunga:

– Det här har varit en dröm som jag har haft sen jag var liten. Att våga sjunga. Usch, nu blir det jobbigt här ju, sa han i programmet samtidigt som han torkade sina tårar.

Tareq Taylor ville vara med i "Masked Singer" – stoppades av SVT

I ett avsnitt av "Fördomspodden", som spelades in förra året men som nyligen släpptes på nytt, utan betalvägg, berättar han för programledaren Emil Persson att han fick frågan om att medverka i programmet redan inför den första säsongen:

– Jag tackade ja till "Masked Singer", men jag fick inte för SVT, säger Tareq Taylor i podcasten.

Men när Tareq fick frågan på nytt verkar det alltså som att han fick ge precis det svar han ville – utan att SVT var där för att stoppa honom. Och med finalavsnittet av "Masked Singer" 2022 i bagaget kan nog alla konstatera att det hela blev en framgångssaga.