Nu ska VÅGA snacka fillers och botox!

Igår var jag på ett festligt event med massa heliga kvinns och en man (älskade Daniel Paris). Sanna, Katrin, Anja, Ellen och några fler. En känd programledare var där när vi kom. Stället heter New Clinic och där jobbar Anna och Helen. Båda legitimerade sjuksköterskor och utbildade MYCKET inom sin genre. Deras motto är att allt dom gör ska se naturligt ut. Kanske lite paradoxalt när allt är artificiellt men jag förstår vad dom är ute efter. Jag blir bjuden på liknade "Skönhetsjippon" ganska ofta men har inte gått förut. Nu var det proffsiga tjejerna på Lux event som stod för inbjudan. Hur som helst har jag inte tackat ja innan. Dels för att jag inte riktigt uttala en åsikt och dels för att jag inte vetat om jag vill göra något och dels för att man inte ska låtsas om nåt om man gör nåt. Pratade med Sanna om det där och kom fram till att "fuck den inställningen". Om jag har genomskinliga, svarta ringar under ögonen efter 15 års sömnbrist så skäms jag inte för att    fixa till det. Något jag står för! Till skillnad vissa andra som skenheligt påstår att dom ser ut som Katrins bebis vid 55. Eller att dom helt plötsligt vaknade en morgon och hade förvandlats till en anka. Precis som i alla kvinnofrågor är detta komplext. För vems skull gör man det och så vidare. Men vi har ju det i oss. Att vi vill vara snygga. Göra det bästa vi kan av vår look. Det är sen mycket gammalt. Något som också är väldigt tydligt i djurriket. Helt ärligt så tycker jag att jag efter fem barn och lång karriär kan lägga in fillers under ögonen utan att det är ett politiskt eller icke politiskt statement. Eller feministiskt eller icke feministiskt. Jag har sagt till kompisar som dragit in ett kilo Restylane i läppen eller använt botoxen som en tröstspruta. Ingen är snygg som för tillgjord, men vad vi gör med vårt face eller våra kroppar är vårt eget val. Nu fyllde jag i fillers och känner mig redan piggare. Det kunde lika gärna ha varit något annat! Tycker att det är spännande att prova! Ni vet det där med det mentala. Kolla före och efterbilderna. Stor skillnad va? Puss på er PS det blev ett himla rabalder på bloggen. Lägger ut några inlägg! ❤️💜💚😘🤗