Amanda Schulman ryter ifrån mot Alex efter uthängning: "Kvinnohat"

Det känns spänt mellan Amanda och Alex Schulman – åtminstone om man utgår från det paret skriver om varandra på sociala medier.

Amanda Schulman ryter ifrån mot Alex Schulman efter att han hängt ut henne på Instagram.

Amanda Schulman, 42, och Alex Schulman, 46, har varit tillsammans i över 13 år. Det är alltså inte så konstigt att paret får fnurror på tråden lite då och då.

Paret har tidigare publicerat texter om sina olikheter offentligt på Instagram, då handlade det om hur de väljer att lägga in disk i diskmaskinen. Och ja, det må vara en "skitsak" att bråka om, men vi alla har väl varit där. Oglamorösa tjafs och diskussioner tillhör vardagen – även för kända personer.

Men den här gången snackar de inte disk på Instagram. Den här gången handlar det om en bil och dess parkering.

Här kan du läsa mer om Amanda Schulmans ex Oscar Engelbert

Läs mer: Föräldrarna, uppväxten och lyxvåningen: Här är allt du vill veta om Amanda Schulman

Alex Schulman hänger ut sin fru på Instagram

På en Instagram Story som Alex Schulman publicerat under onsdagen visar han upp en bild på en klassisk arg lapp som en av familjens grannar skrivit.

"Idiot! Så nära som du parkerar", står det skrivet på lappen.

Alex Schulman förtydligar att det är Amanda som parkerat bilen och att det här inte är första gången han möts av något oväntat efter att hon kört bilen:

"När man kommer till garaget dagen efter Amanda använt bilen så möts man alltid av en överraskning av något slag. En ny repa i lacken, en buckla nånstans, en avslagen backspegel."

Han tillägger:

"Idag: en trevlig lapp från garageplats-grannen!"

Amanda Schulman slår tillbaka mot Alex: "Kvinnohat"

Amanda bemöter kritiken hon fått offentligt av sin man genom att "reposta" bilden och texten som Alex publicerat på sin Instagram. Hon lägger även till några egna kommentarer.

"Kvinnohat!", skriver Amanda Schulman och poängterar att hon riktar sig mot både sin man och den arga grannen.