Carolina Gynnings nya steg – utökar familjen: "Adopterat"

Trebarnsmamman Carolina Gynning berättar att hon valt att utöka familjen!

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, flyttade nyligen till en stor gård på Ekerö tillsammans med sin familj. 

Carolina Gynning är mamma till tre barn, döttrarna Alicia, Adele och Vilda. Hon har också flera husdjur, och i podcasten "Gynning & Berg" avslöjar hon att det tillkommit ännu ett djur i hushållet. 

Carolinga Gynning är trebarnsmamma.

Carolina Gynning berättar att hon bad sina barn söka runt på nätet efter potentiella husdjur. Till slut fick de tag i en katt, Sotis, som nu lever hemma hos familjen Gynning. 

– Jag har köpt allt som katter vill ha. Leksaker, klättermattor, burar, kattsandslådor, möss som den kan jaga. Jäkligt nöjd med mig själv. 

– Vilda älskar katter, säger hon och tillägger:

– Hon gosar med Sotis och slänger huvudet i Sotis famn. 

Efter avslöjandet om ovan nämnda katt berättar hon att hon fick ytterligare en katt på köpet – en katt som inte är "lika gosig" och som hon låter bo i ett av gårdens stall. 

"Alla häxor har en svart katt. Nu har jag adopterat en liten Sotis han älskar mig redan och jag älskar honom, han sover i min säng med mig och Luna (min hund) DRÖM!", skriver Carolina Gynning på Instagram.