Therese Johaug: Partner, barn och festliga bröllopet 

Den norska skidstjärnan Therese Johaug har vunnit mängder av medaljer på olika tävlingar. Hon har också vunnit sin makes, Nils Jakob Hoffs, hjärta. Paret har ett barn ihop och gifte sig nyligen med dunder och brak. Läs mer om Therese Johaug här! 

Therese Johaug är gift med Nils Jakob Hoff.

Therese Johaug är en norsk skidåkare som vunnit flertalet OS-medaljer och flera segrar i världscupen. Här kan du läsa mer om skidstjärnan! 

Therese Johaug: Ålder 

Therese Johaug är född den 25 juni 1988. Hon fyller alltså 36 år 2024. 

Therese Johaug vann damernas 10 km fristil och distanscupen i världscupen i Falun 2022.

Therese Johaug: Bröllop och partner

Skidstjärnan är tillsammans med Nils Jakob Hoff. Han är precis som Johaug idrottare. Han är nämligen norskt proffs i rodd och har tävlat i OS. 

Vid årskiftet 2021-2022 förlovade sig Therese och Nils. Paret gifte sig på nyårsafton 2023. 

Therese Johaug och Nils Jakob Hoff.

"31.12.2023 går inn i minneboka som en av de største dagene i mitt liv! Takk til venner og familie som bidro til en «helvetes fest»", skrev Johaug på Instagram då. 

När Johaug gästade Carina Bergfeldt berättade hon om bröllopet, som startade med afterski och hamburgare, och som slutade i champagnesprut på festen. Härligt! 

Therese Johaugs barn 

Våren 2023 fick Johaug sitt första barn, dottern Kristin. På Instagram, på Norges nationaldag, delade skidstjärnan med sig av den glädjande nyheten: 

"Takk til alle som flagget litt ekstra for oss i dag ❤️ alt står bra til med alle involverte!", skrev den nyblivna mamman då. 

Therese Johaugs längd 

Undrar du hur lång Therese Johaug är? Då är du inte ensam. Här får du svaret: Skidstjärnan ska enligt uppgift vara 162 centimeter lång. 

Vad heter Therese Johaug på Instagram? 

På Instagram hittar du Therese Johaug under namnet: @johaugtherese.