Dante Zias oväntade fråga till Nour El Refai: ”Köpa bröstmjölk..?”

Nour El Refai har, som egenskap av mamma till sonen Sami, skaffat sig en hel del erfarenhet kring just bröstmjölk. Men för 29-åriga Dante Zia är erfarenheterna kring bröstmjölk färre, något som kom fram under tisdagens "Weekend hos Zia".

Nour El Refai och Dante Zia diskuterar bröstmjölk under tisdagens
Nour El Refai och Dante Zia diskuterar bröstmjölk under tisdagens "Weekend hos Zia":

I det senaste avsnittet av "Weekend hos Zia" är komikern Nour El Refai på besök hos Oscar och Dante Zia i Italien. Under programmets gång pratar hon bland annat om sin uppväxt – en tid som kantades av fattigdom och stress.

Dante Zia och Nour El Refai diskuterar bröstmjölk i "Weekend hos Zia"

Ett annat ämne som tas upp under avsnittet är den populära drycken: mjölk. Men det handlar inte om vilken mjölk som helst, utan "det vita guldet".

När Nour El Refai och Dante Zia besöker en italiensk ostproducent smakar de på ett varsitt glas fyllt med getmjölk, varpå El Refai frågar Zia om han druckit bröstmjölk.

Läs mer: Dante Zias hemlighetsfulla svar på partner-frågan: "Olyckligt kär"

Dante Zia: "Köpa bröstmjölk?"

Men en sipp av ett glas fyllt med bröstmjölk har Dante inte smakat på, än i alla fall. Däremot blev han nyfiken på var Nour, som berättar att hon druckit bröstmjölk, fått tag på "det vita guldet".

– Kan man köpa bröstmjölk, eller var drack du det? frågar Dante Zia.

– Nej. Det är vid olika tillfällen, det är min egen men också andras. Man pumpar ju brösten när man ammar, man behöver bli av med mjölken. Sen gjorde vi drinkar av det, svarar Nour El Refai.

– Det är fet, näringsrik, jättefin mjölk som kommer rakt från "ursprungstutten". Det är klart, om man får chansen, att man ska smaka det, tillägger Nour El Refai.