Komikern vikarierade för Nour El Refai – blev "Sveriges dyraste vabb"

Det är inte lätt att vara kulturarbetare och småbarnsfamilj – det är något både familjen Schyffert-El Refai och familjen Törnblom fått erfara.

När Nour El Refai behövde vabba fick Johanna Nordström hoppa in – ett inhopp som blev en dyr historia.
När Nour El Refai behövde vabba fick Johanna Nordström hoppa in – ett inhopp som blev en dyr historia.

Stjärnskottet Edvin Törnblom är ena halvan av "Ursäkta" – en framgångsrik podcast han har tillsammans med komikern Johanna Nordström. När han gästar Nour El Refais podcast "Nours poddelipodd och Henrik" kommer de sömlöst in på just Nordström och henens stora – och välbetalda – framgång.

Det är nämligen så att även Nour El Refai är kollega med Johanna Nordström. De båda jobbar som komiker och har medverkat i humorprogram som "Parlamentet". Men det är inte det enda TV4-programmet som både Johanna och Nour medverkat i. De har nämligen även setts tillsammans i "Masked Singer", där Nour är panelmedlem och Johanna stod för show och dans iklädd en drakmask. Som om det inte vore nog fick Nordström även vikariera för sin komikerkollega när det vankades sjukstuga i hushållet Schyffert-El Refai, något Nour berättar om i avsnittet.

Johanna Nordström fick hoppa in för Nour El Refai "Masked Singer"

Nour El Refai och Edvin Törnblom diskuterar familj och kommer då in på den klassiska kräksjukan – ett virus som ju kan drabba vem som helst. Men visst kan det vara så att barnfamiljer är lite extra utsatta. Det är i alla fall något småbarnsmamman Nour El Refai fått erfara som en riktigt dyr historia.

– Det går inte att bli arg på sitt barn, men mitt barn smittade mig med kräkis när Johanna fick vara vikarie i Masked Singer, berättar hon och tillägger:

– Jag bara kände att "det här är Sveriges dyraste vabb".

Edvin instämmer och flikar in med en egen erfarenhet på ämnet då han, som litet barn, smittade sin mamma, operasångerskan Marianne Eklöf Törnblom, med just kräksjuka. Och precis som Nour El Refais sjukperiod blev även det här en riktig dyr historia som gjorde att hela operaföreställningen fick ställas in.

Lästips: Får man vabba när den andra föräldern är ledig? Experten svarar

Lästips: Barnbidraget 2022 – här är alla datum och regler enkelt förklarat