Nour El Refai hyllas efter öppet brev till Henrik Schyffert: "Rensat ut"

Komikern Nour El Refai hyllas av sina följare efter att hon skrivit ett öppet brev till sin sambo, Henrik Schyffert. "Drömmen", skriver en av följarna.

Nour El Refai hyllas av sina följare efter att hon skrivit ett öppet brev till sin sambo, Henrik Schyffert. Paret har sonen Sami tillsammans.
Nour El Refai hyllas av sina följare efter att hon skrivit ett öppet brev till sin sambo, Henrik Schyffert. Paret har sonen Sami tillsammans.

Att rensa, sortera och märka barnets kläder är något som många föräldrar med stor sannolikhet sysslat under de senaste veckorna inför den stundande skol- och förskolestarten.

En som definitivt har förberett inför sitt barns förskolestart är komikern Nour el Refai. På sin Instagram delar hon med sig av en bild på vikta kläder i högar som hon märkt med sonens namn. "Sami", står det på samtliga kläder. Till bilden har Nour El Refai även skrivit en text tillägnad hennes sambo, Henrik Schyffert.

Nour El Refai skriver öppet brev till Henrik Schyffert

I inlägget har Nour El Refai skrivit ett öppet brev till Schyffert där hon radar upp allt arbete hon utfört inför sonens förskolestart.

"Hej! Jag har sorterat barnets garderob, rensat ut för smått, inhandlat nytt, och märkt upp allt åt pedagogerna.", skriver El Refai i inlägget.

Men med sitt öppna brev vill hon inte bara berätta för Schyffert – och sina följare – hur mycket och fint hon gjort, utan hon använder också inlägget till att be honom om olika tjänster.

"Kan du ta påsen i hallen till @rodakorset och sen köpa en back öl till mig? Och kan du ta nattningen? Tack på förhand. Puss.", skriver Nour och taggar "äktenskapsvaluta".

Läs även: Efter uttalandet – Henrik Schyffert om Ebba Busch: "Ska flörta med SD-gubbarna"

Nour El Refai hyllas av följare efter Instagram-inlägg

I kommentarsfältet syns ingen Henrik Schyffert till. Däremot har flera av Nour El Refais följare kommenterat och gett henne en riktig bekräftelse-boost.

"Som förskollärare är det här drömmen! Alltså föräldrar som märker med namn har en särskild plats i mitt hjärta", skriver en person.

"Vilken bra idé med öppet brev. Kommer härma.", kommenterar en annan.

"Föredömligt vi pedagoger spelar hellre till exempel ett spel med barnen än letar ägare till de blöta sockarna i hallen.", skriver ytterligare en följare.