Malin Gramer drabbad av hjärnhinneinflammation: "Tar en dag i taget"

För ett par veckor sedan blev Malin Gramer hemflugen från en utlandsresa till följd av att hon insjuknat i något som krävde sjukhusvård. Nu berättar programledaren att hennes läkare upptäckt att hon drabbats av hjärnhinneinflammation.

Malin Gramer har insjuknat i hjärnhinneinflammation, berättar hon i ett inlägg på Instagram.
Malin Gramer har insjuknat i hjärnhinneinflammation, berättar hon i ett inlägg på Instagram.

Programledaren Malin Gramer har under de senaste veckorna inte synts till i offentligheten då hon insjuknat under en utlandsresa, flugits hem till Sverige och även varit inlagd på sjukhus.

Till en början visste hon inte vad det var hon drabbats av, något hon berättade i ett ljudklipp som spelades upp i hennes och Jessica Lasses podcast "Mitt i livet":

– Jag är sjuk. Jag är så jävla sjuk. Alltså jag är så sjuk. Jag har åkt på något men jag vet inte riktigt vad det är, men jag ska få sjukvård och har varit inne på sjukhus tidigare. Nu kommer jag få åka hem till Sverige., säger hon och tillägger att hon förhoppningsvis mår bättre inom några dagar, sa Malin Gramer i avsnittet.

Malin Gramer drabbad av hjärnhinneinflammation

I ett inlägg på sin Instagram berättar hon nu att hennes läkare kommit fram till att hon drabbats av hjärnhinneinflammation, en sjukdom som kan ge symtom som kraftig huvudvärk, kramper, illamående och feber.

"Jag blev sjuk för två veckor sedan och åkt in och ut på sjukhuset. Blev så dålig att jag var tvungen flyga hem till Sverige för att få vård här. Läkarna på Danderyd har nu fått fram att jag har hjärnhinneinflammation", skriver hon i inlägget och avslutar inlägget med att skriva:

"Är helt orkeslös och sängliggandes och tar en dag i taget. Var rädda om er."