Malin Gramer inlagd på sjukhus: "Har så mycket att berätta"

Programledaren Malin Gramer befann sig på ett jobbuppdrag utomlands när hon plötsligt insjuknade och tvingades läggas in på sjukhus. Nu flygs hon till Sverige för att få vård här.

Malin Gramer till sjukhus:
Malin Gramer till sjukhus: "Så jävla sjuk".

Programledaren Malin Gramer har lagts in på sjukhus, något hon berättar om i det senaste avsnittet av hennes och influencern Jessica Lasses podcast "Mitt i livet". Gramer medverkar enbart i någon minut innan Lasses och podd-duons vän Hanna Bilén tar över rodret i avsnittet.

Läs mer: Efter sjukhusbeskedet: Poddkollegan om Malin Gramers hälsa: "Mår inte så bra"

Drabbad av postcovid

Malin Gramer har tidigare varit öppen med att hon drabbats om långtidscovid, vilket bidragit till att hon både haft kraftiga bröstsmärtor och feber i långa perioder.

Om hennes nuvarande tillstånd har något med hennes postcovid att göra har hon inte pratat om. Däremot berättar programledaren att hon är "så jävla sjuk".

Flygs hem till Sverige

I ett ljudklipp som spelas upp i det senaste avsnittet berättar Malin Gramer om sin situation:

– Jag är sjuk. Jag är så jävla sjuk. Alltså jag är så sjuk. Jag har åkt på något men jag vet inte riktigt vad det är, men jag ska få sjukvård och har varit inne på sjukhus tidigare. Nu kommer jag få åka hem till Sverige., säger hon och tillägger att hon förhoppningsvis mår bättre inom några dagar.

"Har så mycket att berätta"

Läs mer: Malin Gramer drabbad av hjärnhinneinflammation: "Tar en dag i taget"

– Jag har så mycket att berätta för er om lägenheten och om förnedringen när jag var inne på sjukhus och fick kissa på en liten bricka. Nej men jag har så mycket att berätta, säger Malin Gramer i avsnittet.