Pernilla Wahlgren om sjukdomen: "Viktigt att visa att livet inte bara är på topp"

För ett par år sedan berättade Pernilla Wahlgren att hon drabbats av kristallsjukan – ett sjukdomstillstånd som kan orsaka väldigt mycket obehaglig yrsel.

Pernilla Wahlgren berättar mer om sin kristallsjuka.

För några år sedan drabbades Pernilla Wahlgren av kristallsjuka – ett sjukdomstillstånd som orsakar yrsel som kommer till följd av att det lossnat små kalkkristaller i innerörat. I en intervju i Nyhetsmorgon berättar Pernilla Wahlgren mer om sjukdomstillståndet.

– Det kommer ibland och det är fruktansvärt när det smäller till, säger hon.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens bröllopslycka: "Som jag tjatat"

Aktuell med ny säsong av "Wahlgrens värld"

Pernilla Wahlgren är aktuell med en ny säsong av "Wahlgrens värld", vilket leder programledarna Johan Macéus och Soraya Lavasani in på frågan om det är påfrestande att ha med sig kameror oavsett hur man mår. Men Wahlgren menar att så är inte fallet, hon väljer själv när hon tycker att det känns bra att filma och vad hon vill filma.

– Jag hade kunnat säga "Tyvärr jag kan inte filma det jag skulle göra idag men ni kan komma hit och filma att jag mår dåligt", berättar Wahlgren och refererar till att hon vissa dagar känner av sin kristallsjuka mer än andra dagar.

Läs mer: Bianca Ingrosso delar topless-bild – påminner om Pernilla Wahlgrens omtalade omslag

Pernilla Wahlgren: "Viktigt att visa att livet inte bara är på topp"

Lavasani påpekar att hon är imponerad av Pernilla som orkar ha kameror efter sig även när hon mår dåligt i och med sjukdomen, något som Pernilla själv inte tycker känns konstigt.

– Det är väl bra att visa dåliga dagar också, säger hon och tillägger:

– Jag tycker det är viktigt att visa att livet inte bara är på topp hela tiden.