Ladda upp inför halloween med häftigaste barnkläderna

Halloween närmar sig med stormsteg och det gäller att införskaffa den häftigaste halloweenklädseln i tid. Här är de 10 roligaste outfitsen för barn som garanterat bidrar till en skrattfest.

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

Halloween är en högtid där det finns oändligt med möjligheter att klä ut sig. Vill ditt barn vara en zombie för en dag? Eller varför inte ett otäckt monster eller en kossa?

Oavsett om man bara vill klä ut sig eller skrämma någon under halloween finns det en utklädnad för alla.

Häftiga halloweendräkter för barn

1. Internetlegenden Zalgo

En ball helkroppsdräkt inspirerad av internetlegenden Zalgo. Med maskeraddräktens långa och spetsiga fingrar, svarta huva och röd-vita ögon kan man skrämma nästan vem som helst.

Dräkten är tillverkad i polyester och pandex, vilket gör att materialet kan töjas upp till fyra gånger sin storlek. Du hittar den här.

2. Uppblåsbar kirurg

En riktigt läskig kirurg som går runt och bär på ett bar kommer definitivt bli halloweenfestens snackis! Om du vill att ditt barn ska ha en halloweendräkt som imponerar och förvånar, då är det tveklöst denna dräkt du ska välja!

Dräkten ger en illusion av att ditt barn är delat på mitten (huuuuvaligen, vilken mardröm!) och blir buren av en uppblåsbar kirurg. Med hjälp av en batteridriven fläkt som sitter på dräkten så blåses kirurgen upp konstant. Du hittar dräkten här.

3. Läskig dinosaurie maskeraddräkt

Rawr! Med den här maskeraddräkten föreställandes en velociraptor dinosaurie blir ditt barn garanterat den fräckaste och tuffaste på halloweenfesten!

Dräkten är en jumpsuit tillverkad i polyester med skoöverdrag. På baksidan finns det en svans och man får även en heltäckande ansiktsmask med hål för ögonen. Klicka hem den här.

4. Skrämmande och rolig zombiedräkt

Det här är utstyrseln för den som vill sticka ut då den är både rolig och läskig på samma gång! När man har dräkten på sig ser det ut som att zombien spatserar runt med ett barn på sina axlar. Spana in zombiedräkten här.

5. Ko-olaste kodräkten

En festlig helkroppsdräkt föreställandes en ko – muuuu! Dräkten har en dragkedja längs med magen, en fastsydd huva med ett kohuvud och en svans. Perfekt för den som vill klä ut sig men inte skrämma slag på folk. Du hittar kodräkten här.

6. Sötaste skelettet

Denna dräkt omvandlar ditt barn till det sötaste skelettet någonsin! En helkroppsdräkt med skelettmotiv i vitt. Dessutom finns det en vit huva med skelettansikte som har svarta ögon och tänder. Dräkten är tillverkad i fleece, så den är gosig och varm! Här hittar du denna bedårande dräkt.

7. Läskig zombie i fängelsekläder

Kan det bli läskigare än en zombie i miniatyr? Den här zombien är lite speciell eftersom den dessutom precis har smitit från fängelset och har på sig en fångdräkt och blodstänk på sig. Här hittar du denna obehagliga dräkt.

8. Tuff piratklänning

Häftig klänning med vita skjortärmar, svart väst och matchande bälte för den lilla piraten. Det ingår även en svart pirathatt och en brun bandana för att fånga piratlooken! Här kan du hitta denna coola piratklänning.

9. Fjällad sjöjungfru med skelettmotiv

Unik dräkt för den som vill sticka ut under bus-eller-godisrundan. Denna dräkt föreställer en sjöjungfru med skelettryck, hur coolt?! Dräkten är tillverkad i polyester. Klicka hem dräkten här.

10. Läskigaste clowndräkten för barn

För den som vill skrämma livet ur sin omgivning är denna dräkt föreställandes en obehaglig clown det självklara valet. Maskeraddräkten är tillverkad i polyester och består av en flerfärgad tröja med svart krage, två mjuka bollar och ett par matchande byxor. Som pricken över i:et ingår en skrämmande clownmask med rött hår.

 För 499 kronor blir den här clowndräkten din och du hittar den här.