Roliga sällskapsspel för hela familjen

Dåligt väder och sjukdomstider ger oss mycket tid över inomhus. Visst är det väl härligt att samla hela familjen runt köksbordet och spela spel tillsammans. Familjeliv har letat upp några roliga spel som passar hela familjen oavsett ålder.

Sällskapsspel som passar hela familjen. Foto Unsplash
Sällskapsspel som passar hela familjen. Foto Unsplash

Texten innehåller köplänkar.

Det viktigaste är inte att vinna, det viktigaste är att ha kul – eller hur? Att spela spel med familjen kan bli en rolig stund med många skratt och härliga samtal, har ni en riktig vinnarskalle i familjen kanske det slutar med spelpjäser över bordet och ett och annat skiftande humör. Igenkänning på den?

Familjeliv har samlat ett gäng spel som vi tror kan roa samtliga familjemedlemmar – have fun!

Spelet Twister – en riktig klassiker

Klassiska Twister-spelet fast i en 2-0 version. Twister-spelet har nu fått två nya alternativ och de kommer nog att göra spelet mer invecklat. Luften och Snurrarens val heter de nya alternativen på snurran. Vem i familjen har bäst balans? Det kommer visa sig snabbt med denna klassiker.

Vem är bäst i familjen? Upp till bevis

Försök att hålla dig för skratt när farmor härmar en tvättmaskin eller mamma och pappa utmanar varandra i luftgitarr. Det här spelet går ut på att göra roliga och kluriga utmaningar där hela familjen kan vara med, den som vinner utmaningen får behålla kortet som poäng.

Exempel på utmaningar

  • Vem kan klä ut sig roligast på 3 minuter?

  • Vem kommer närmast att nudda näsan med tungan?

  • Vem är bäst på att shuffla?

  • Vem kan hålla sig för skratt längst i arga leken?P

Ett spel med roliga samtal – perfekt att ta med på resan

Lägg ner mobilen, stäng av TV:n och upplev en mysig stund tillsammans. “Familj” är ett underhållande spel med fler än 100 intressanta och roliga frågor om sånt som är kul att prata om med hela familjen. Var beredd på många skratt, härliga minnen och oförglömliga svar.