Publicerad 8 September 2020

Fotograf:

I annonssamarbete med Kia Barnfotboll ger en hållbar framtid

Landslagsstjärnan Kosovare Asllani och Kia Motors har två saker gemensamt: båda älskar fotboll och vill bidra till en mer hållbar framtid för våra barn. Genom barnfotbollen men också med laddbara bilar. 
Laddbara bilar och barnfotboll, hur hänger det ihop? För Kia Motors är kopplingen solklar. De är sedan många år engagerade i barnfotbollen och i höst gör man en storsatsning tillsammans med landslagsstjärnan Kosovare Asllani. Med utgångspunkt i FN:s barnkonvention har Kia och Asllani tagit fram Asllanikontraktet – med syfte att alla barn i Sverige har rätt att lira, på lika villkor. Alla barn, pojkar som flickor, ska få chansen på fotbollsplanen. För vi vet att barn mår bra av idrott. Rörelse ökar inte bara prestation- och koncentrationsförmåga. Även det sociala samspelet och den mentala hälsan stärks. En satsning på barnfotbollen är en satsning på framtiden helt enkelt.

Här kan din fotbollsklubb/förening skriva under kontraktet som gynnar barnfotbollen >>


Foto: matimix/Shutterstock.com

Varje person gör skillnad

Parallellt med Asslanikontraktet tar Kia nästa steg i sin långsiktiga satsning på elhybrider. För varje person som byter till laddbart minskar utsläppen markant. Kia erbjuder därför ett förmånligt privatleasingpris på tre av sina laddhybrider – den sportiga crossovern Kia XCeed, den generösa familjekombin Kia Ceed Sportswagon och den rymliga crossovern Niro Plug-In Hybrid. Tryggheten i att kunna privatleasa en bil under tre år, till en rimlig månadskostnad, gör det möjligt för fler att ta steget över till laddbart.

Läs mer om Asslanikontraktet och hur du gör för att privatleasa en KIA laddhybrid här.
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Barnfotboll ger en hållbar framtid
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll