Publicerad 4 November 2020

Fotograf:

Familjeliv 5 kärleksbevis till fars dag

På söndag är det fars dag. Skippa konsumtionshetsen och visa er uppskattning genom en fin handling. Vi har listat fem saker att göra som garanterat kommer att gå hem hos papporna.
Det är handlingen som räknas. Därför vill vi inspirera till att hylla era pappor genom en omtänksam gest (slipsar och tofflor i all ära!).

1. Baka en fars dag-tårta
Ta med barnen i köket och baka en god tårta till fars dag. Viktigaste ingrediensen? Kärlek såklart!

Här hittar du smarriga recept på tårtor och bakverk:
Chokladtårta
Tårta med Polly
Budapestrulle

2. Ge bort "pappatid"
Egentid, en liten stund utan måsten och krav, står ofta högt upp på en småbarnsförälders önskelista. Ge bort ett par timmar för pappa att göra vad han vill med. Men först en mysig frukost med familjen!

3. Gör ett pappaquiz
Hur bra koll har han, pappan? Sätt ihop ett roligt quiz för att testa hans pappakunskaper. Vilken veckodag föddes barnen på? När tappade x sin första tand? Hur gammal var x när hen började gå? Här kan du skapa ett quiz online.

4. Bjud på favoritmaten
Överraska med att laga hans favoriträtt till middag. Duka fint, tänd ljus och låt pappa slippa disken. Svårare än så behöver det inte vara.

5. Skriv ett kärleksbrev
Hur ofta får man kärleksbrev nuförtiden? Gör ett fint kort och låt alla i familjen skriva ner ett par rader om vad som är så bra med just er pappa. Varning för gråtfest!

Foto: Shutterstock
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: 5 kärleksbevis till fars dag
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll