Vinn semester på Idre Fjäll


Tillsammans upplever ni den svenska naturen och de svenska fjällen på hästryggen, på cykelsadeln eller genom att bestiga toppen till fots. När du når toppen möts du av milsvid utsikt och det känns som om du står på toppen av världen. Vad kan slå den känslan?

När solen lyser som starkast kan det vara skönt att svalka sig i badlandet med pool, rutschkanor och roliga aktiviteter som klättervägg, bungytrampolin och familjekamp. För barnen är det självklart att vara med i barnklubben som är gratis för alla som bor i Idre Fjälls boende.

Nu har du chans att vinna en stugvecka för fyra personer i ospecificerat boende på Idre Fjäll (värde ca 4 000 kr). Presentkortet är giltigt v 27-37 eller v 47-50 2010 och v 2-6, eller v 27-37 2011. Under sommaren ingår aktivitetsbandet i boendet som innebär runt 20 gratis aktiviteter som tex. guidade vandringar, utomhusbad och vattengympa.

Det enda som du behöver göra för att vara med och tävla är svara på frågorna och ge förslag på en ny aktivitet som du vill se på Idre Fjäll under sommarhalvåret.

Frågor

Vad heter Idre Fjälls maskot som barnen träffar i bland annat barnklubben?

1. Aske
X. Blaske
2. Maske

Vad kallas det kort som gör att man kan ta med cykeln i liften?

1. Vykort
X. Bikepass
2. Cykel-på-liften-kort

Ungefär hur många aktiviteter finns det på Idre Fjäll under sommaren?

1. 12
X. 60
2. 30


Mejla dina svar och din motivering till [email protected] och glöm inte att uppge ditt namn och adress. Skriv IDRE FJÄLL i ämnesfältet. Tävlingen pågår till den 4 juli. En jury bestående av Familjelivs redaktion utser vinnaren vecka 27, som kontaktas via mejl.Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas av Idre Fjäll  för distribution av vinsten.


Välkommen till familjens skönaste sommaräventyr!

Läs mer om Idre Fjälls sommaraktiviteter på Sommarsemester i fjällen-Idre fjäll