Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    skrev fan en bokstav för mkt... * får bananutbrott deluxe*

  • mossan

    gå o lek du m din nya spiral.... kunde du inte gjort d tidigare då???????????

  • mossan

    gråter lite över att jag blev av m ännu en plats... surar över att läkarn sa att jag blivit stor... va fan  också.. känner mig som en jvla sumobrottare nästan nu ju... såååååååååå stor har jag inte blivit sen grav.. bara  högst 10 extra kilon som hänger med..  o inte allt på ett ställe... Nu    har jag ju börjat träna iaf.. bättre än aldrig....

  • mossan

    Nä nu ringer jag honom snart o skäller ut honom för han för d första så om mig o för d andra inte kommer hit.. inte för att jag vill d efter vad han sa.. men m tanke på 6;et så kam jag tänka mig att förbigå den kommentaren

  • mossan

    Godmorgon.. här vaknades det vid 6.. *gäspar* när ska hon lära sig om hur skönt det är att sova.. men d e ju folk som har d värre..

    Nu kommer hon o ska sitta i knät o lyssna på musik bara för att vi gjorde d igår kväll.. hon glömmer inte vissa saker.. jaja..slår på musiken då..

  • mossan

    Iso--- vad skönt att du fått veta nu iaf.. men de kanske inte visste att han hade fru om han var så full så fick han kanske inte ur sig d heller så då e d inte så lätt o ringa..
    Men som du säger.. ibland kan d väl räcka m o bara köra HEM folk ist.

  • mossan

    stänger av här nu.. amira är för jobbig.. bara klättrar o drar o trycker..

  • mossan

    halloj.. vi har varit ute på en prommis till lekparken o sen en sväng förbi hos jess o våldgästat dem.. amira ville inte gå hem därifrån o när hon väl gick med på o gå skulle hon ha m sig soffans dockvagn..

    Det är kallt ute idag.

    Surar på mamma som inte kan inse att det billigaste är att ta bilen hit..  har t.o.m sagt att jag kan hämta upp henne i märsta då o sen köra därifrån men hon ska envisas m o ta tåg.. hon säger att hon kan stå för o hyra bil.. kostar ju 300kr/dygn.. kan ju vara ok om det gäller ETT dygn.. men jag behöver ju ha bil flera av dagarna så jag kan åka till ikea o handla lite o storhandla... vägrar att bära massa grejer på både t-banor o bussar..

    mamma säger att hon tycker d vore bäst om jag anlitade en flyttfirma.. de som hjälpte mig sist.. de e sååååååå sega.. troligen för att de har betalt per timme.. o e d rätt läge o  säga det NU!! inte hinner jag boka in dem tills mån lr tis när d e lördag idag.

  • mossan

    blöjbyte o sen lunchdags för oss som var vakna tidigt o sen sova.. det bär ju av till lekplatsen på e.m o då beghöver hon ork.. o jag med..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!