Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    hallå igen.. har nu slängt i mig lite glass.. mmmmums.

    e så trött som sagt..*gäsp*

    ska gå o tigga massage nu av mamma..

    ska  alla 2 åringar få 3 hjuling?? tänkte ge amira en cykel OCKSÅ, EVENTUELLT...så hon kan träna lite hemma inomhus tills i vår.. o hon älskar ju cyklar o har redan provat en häromdagen d gick över förväntan faktiskt.

  • mossan

    Förstår inte varför en del tycker d e  sååå hemskt att låta barnen gå med på bolaget.. vafan.. d e väl inte så att man sitter o super framför dem sen heller.. att se alkohol är väl fan inte farligt.

    Iso-- sluta noja... d krävs mkt för att soc ska ingripa ju.. o så måste nån göra en anmälan o d e d nog ingen som gör.. o även OM de skulle lägga sig i så skulle d nog läggas ned ganska snart när de ser vilken härlig familj ni e o att barnen mår superbra..

    Hade ni haft sånt suparkalas som din karl var på igår, hemma o ni kastades i fyllecell båda två DÅ skulle ni nog få påhälsning av soc.

    Ta dig du ett glas vin om du känner för d o sluta noja.. d e ju inte så att du går o bjuder ungarna

  • mossan

    brukar aldrig få visa leg på bolis heller iaf inte i sthlm men i bollnäs brukar d hända.. känns roligt ju..

  • mossan

    är så jvla trött men SKA se klart ett program i 4:an som forts efter nyheterna.. d e så spännande nu..

    ont överallt..i baken.. i magen (träningsvärk), i axeln o såklart i tummen.. stackars lilla tumme som aldrig vill bli bra.. borde nog sluta skriva här o vila den.. ska gå till soffan igen o så smörja min ömma axel m voltaren gel.. käkar antiinflammatoriskt för tummen men de verkar inte hjälpa..

    godnatt.

  • mossan

    godmorgon..

    har inte varit här på hela helgen nästan ju.. vad har hänt.. hinner inte läsa ikapp..

    som d verkar så hade amira vattkoppor utan att jag fattade det.. de två blåsorna på smulan var tydligen koppor.. jag e fortf osäker men d verkar så.. d var mamma som påpekade att de såg ut som det..

    Igårkväll var jag hos "läkarn"  d var ju hur mysigt som helst.. usch.. börjar nästan falla för honom ju..  IGEN..

    d känns verkligen jättebra nu.. förr för 3 år sedan så var jag alltid bara så tyst o vågade knappt prata m honom nu känner jag att jag vågar mer.

    så jag kom dit på kvällen (mamma var barnvakt) o han bjöd på drink o vi satt o kollade på tv o pratade.. d e som en bra kompis bara d e så skönt.. man behöver inte göra sig till...

    sen "efteråt" så låg vi o myste.. d var precis vad jag behövde.. lite hångel o mys samtidigt som ett jävligt bra ozzande..

    Idag e  d hyrbil o ikea som gäller o en sväng till nya lgh..

    vi hörs ikväll.. men jag e nog kvar en stund till iaf..

  • mossan

    Vad jag önskar att amira var lugnara o mer fokuserad när jag e ensam med henne.. men icke...

  • mossan

    skitsur e jag nu.. var o mätte o hade mig i lgh igår.. o självklart hittar jag inte filofaxen där jag skrivit alla mått.. den KAN ligga under vagnen... men d kan jag inte gå o kolla när den är på dagis ju.. skulle ju på ikea idag o handla gardiner o sånt.. lycka till o göra d utan mått..

  • mossan

    jess- nej hon smittar inte.. då hennes koppor suttit inbakade i blöjan hela tiden.. OM d nu var koppor... o när vi träffade er så hade hon ju nästan inget kvar heller.. hon har inte varit sjuk f.ö o jag e inte säker på om d e koppor ens ju.. de var ju nästan helt borta nu i helgen.. o det är väl innan de bryter ut också som man e smittsam vad jag har hört.. sen kan ju kopporna i sig smitta om man tar på dem men som sagt.. hon hade sina i blöjan ju.. en på varje blygdläpp.. OM uppreper  OM det var koppor.. d e så svårt o veta när d var bara 2 st o hon inte alls var sjuk i övrigt inte d minsta...

  • mossan

    ska ta en sväng förbi dagis nu o se om filon ligger ivagnen.. för nu har de ju vila.. ville inte gå tidigare då de e ute på f.m o vad kul o komma dit så hon ser mig o så går jag igen.. UTAN henne.. d skulle hon nog inte gilla även om d e kul på dagis.

    Nu ska vi hoppa in i bilen o åka till lgh.. ska bli intressant åktur då mamma e så jvla stressande när hon sitter bredvid o gnäller på min körning..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!