Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Jess-- alltså hade hon träffat er tidigare i veckan OM d var koppor DÅ kanske hon hade smittats.. men nu var de ju uttorkade nästan helt o som sagt dem satt väl gömda i blöjan.. får vänta o se om d var koppor överhuvudtaget.. annars lär väl amira få d snart också ... d går ju tydligen koppor på dagis nu.

     "läkaren" trodde på koppor när jag beskrev hur de såg ut.. men som sagt.. jag e så osäker då hon inte vairt ett dugg påverkad i övrigt men hade de två.. o de kom i samband m att hon vart så där röd i baken ju..

  • mossan

    hej hej.. har varit o shoppat idag på ikea.. hittade filon.. den var i nya lgh.

    ska dit im också o prata lite m husvärden om olika saker i lgh.. då den förra hyresgästen har målat sovrummet i en så fruktansvärt äcklig grön färg själv så ska de stå för att måla/tapetsera om där och nästa år ska d göras om i vardagsrum och kök.. då ska jag få d tidigarelagt så d görs nu i år ist.. o då d har gått så långt på året så då behöver jag inte betala nåt.

    Fan vad skönt.. ska bli såååå skönt o få omgjort lite.. e inte helt nöjd. sen när jag har pengar så gör jag om amiras rum men d e godtagbart nu.

    härligt o få välja egna tapeter och färg o nya skåpluckor i köket de som är nu är typ från 50 talet.. ändå fräscha i färg men d ska bli skönt m nya.

    hoppas de gör nåt åt golvet i köket också det är inte fräscht alls lossnar på ställen.

    o så hoppas jag att d ska gå o få en ny spis också ist för en gammal gasspis som är ofräsch.

    Nu e d middagsdags här i huset.

  • mossan

    ylle- amira e också slut på e.m efter dagis.. det är så mkt som händer där så de blir tröttare.

  • mossan

    aros-- men fy.. vilket dagis   jag e såååå nöjd m amiras dagis.

    tog upp d där med bitmärkena idag o de skulle se till så hon inte var ensam m någon då för amria är för snäll tydligen o säger inget om nån biter henne lr river lr nåt sånt. så de skulle iaf hålla koll mer.. de visste inget om att nån bitit henne.. de sa att de vet inte hur de ska kunna få henne o säga ifrån mer om nån gör nåt. 

    Har som sagt shoppat idag på ikea o coop.. har några grejer kvar jag måste köpa till lgh.. ska höja ikea krediten och köpa bokhylla o skohylla. sån som e som en bänk man kan sitta på o så e d fack för skorna under liksom..  o så vill jag ha en till stol till amiras bord.

    måste nog hyra bilen ett dygn till så jag kan åka o köpa dessa grejer.. inget man släpar på bussen precis o pendeln o sen ännu en buss..

  • mossan

    Jess- kortet?? du menar visa?? nej.. men jag har grävt fram mitt pass.. kommer förbi m pengar imorgon nångång. Hade bara inte tid idag då vi varit på språnga hela dagen.

    Ska ALDRIG åka bil i sthlm m mamma mer.. alltså jag körde o hon satt bredvid o ojjade sig o skrek nästan ibland av rädsla.. o jag lovar att sååååå hemskt körde jag inte.. helt normalt.. men hon sitter där o blåhåller sig i dörren o jag ser hela kroppsspråket i ögonvrån vilket stressar mig som FAN..          

    Gud vad vi bråkade idag.. hade lust o öppna dörren o knuffa ut henne ett par gånger så hemsk var hon faktiskt.

    Ska absolut åka själv i forts.. när nån håller på sådär så kör man ju automatiskt ännu sämre för man blir så stressad o nervös ju.

  • mossan

    jess- inboxa ditt kontonr så kan jag överföra dem till dig via datan.

    ja äntligen får jag ut pengar.. har dock inte tagit ut några ännu.. har inte hunnit.. ska d im då jag ska åka o köpa trehjulingen åt amira från coop.. sa inte du att den kostade 350?? för det stod ju 450kr. vilken köpte du.. röd lr blå? ska ni montera ihop den innan lr ge den så o SEN montera ihop den?? jag tror jag monterar ihop den o ger henne på morgonen när hon fyller år.

    ska köpa en bokhylla åt amira im o en bokhylla till v- rummet  och skohyllan..

  • mossan

    Det här är det jag vill köpa till lgh.. får ta en del på krita för o ha råd.. MÅSTE ha en bokhylla ju.. för den jag har nu e inte min o den ska lämnas tillbaka till sin rättmätiga ägare när jag flyttar, en god vän till amines familj.

    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=2&productId=56790&langId=-11&categoryId=16259&chosenPartNumber=10074707


    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15561&catalogId=10103&storeId=2&langId=-11&parentCats=15561*15639*15651&categoryId=17066&productId=11499&chosenPartNumber=40047675

    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=17088&catalogId=10103&storeId=2&productId=26468&langId=-11&categoryId=15961&chosenPartNumber=30034193

  • mossan

    Jess- då hörde jag fel då i allt oljud som var där då.. har skickat pengarna nu.. tack för lånet du har dem im på ditt konto.

  • mossan

    va fan vill d sig inte för.. det är en "lack" bokhylla iaf.. svartbrun sån här fyrkantig typ.. med massa små fyrkantiga hyllfack i.. 185*185cm vill jag ha den i.. kostar 1395 men jag måste ha den..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!