Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    vänta nu.. vems karl är stabben?? hänger inte med bland allt karlfolk ju..

  • mossan

    Var e ylle?? hon e saknad..

    måste tejpa om min tumme nu.. fan den gör ont än.. men doktorn sa att det tar lång tid för sånt o läka.. ska ju tejpa den dagtid sa hon.. men jag låter d även vara på nattetid.. d gör ännu ondara om den inte är tejpad.. det gör att jag inte kan röra just den undre tumleden om jag tejpar den.  så d blir ett stöd o underlättar.. tar jag bort den så märker jag vilken skillnad det är..

  • mossan

    aha.. misstänkte att d var hennes.. men jag har svårt o hålla reda   på vilken karl som e vems ju..det e för många

  • mossan

    mrsA---------> du e inte alls för hönsig.. om d hade varit jag då.. som har sagt till ordentligt att INGEN ANNAN  än jag o mormor får hämta amira från dagis.. efter allt som hänt.  Om d hade varit som på ert dagis.. fan vem som helst hade kunnat ta henne o gå bara.. o ingen hade märkt det..

    Visst kan barnen vara på vift på amiras dagis men alltid inom relativt synhåll o aldrig så pass att nån skulle kunna ta dem utan att nån märkte det.. det är fröknar överallt tycker jag där o det är jag glad för.

    Känner stor sorg inför att amira såsmåningom ska byta dagis.. hon älskar hennes dagis o personalen.. hon har ju gått sen hon var 1 år där o verkligen lärt känna alla där.. barn som personal.. finns även en fröken där som heter Amira.. kul tycker jag.. apropå ingenting...

    men d kommer bli jobbigt o åka hela vägen från högdalen till rinkeby/ bromsten... d ligger precis i gränsen där... men d gör jag ändå så gärna så länge jag kan.. för att hon ska få gå på dagis o leka med kompisarna hon älskar dagis o gråter aldrig när jag lämnar..  dock när d e dags o gå hem... hon e trött o har kul..  o vill inte alls gå hem.. vill att jag ska stanna där m henne för alltid typ...

  • mossan

    MrsA.... men hallåå... hur fan kan man säga så.. visst att barnen till sist står o väntar på föräldrarna... man överger väl inte dem för det.. då kan väl nån försöka få honom på andra tankar och få honom o vilja leka med dem andra istället för o lämna honom ensam där.

    Igår när jag skulle klä på amira pyjamas o tog av tröjan hemma så hade hon två bitmärken i armen ju.. ett på överarmen o ett på underarmen.. skulle ta upp d idag men glömde det när jag lämnade amira imorse o nu syns d inte lika mkt.. MEN jag SKA ta upp d på måndag när jag lämnar iaf.. för har d lämnat så pass till märken så måste d gjort ont ju.. o hon borde ha gråitit lr gjort sig uppmärksam iaf på att d gjort ont.. undrar varför ingen sagt nåt till mig nåt sånt borde de ju märka..

  • mossan

    ja o så  dog tråden.. är alla o ozzar nu lr.. o lämnar en stackar ickeozzare här lr???

  • mossan

    hej hej igen...

    försökte få hit min "läkare" men d verkar svårt.. han kom precis hem.. försökte locka ma allt möjligt.. han sa att han skull höra av sig om en timme. skitsamma.. fast d vore kul om han kom.. jag har faktiskt varit o hälsa på honom på alla jvla ställen som han bott.. i bollnäs o i märsta o nu här.. ja alla utom ett som var i stan precis när jag träffat min exman..

    fick papper idag från rätten att 1 februari 2007 kan vi få skilsmässa tidigast pga av den här jvla 6 månaders betänketiden när man har barn.. just  nu önskar jag att den inte fanns... men samtidigt så bryr jag mig inte.. är reda skild på sätt o vis.. känns så.. men  på nå vis blir d ju så sorgligt när d väl är gjort.. att vi verkligen skilt oss.. jag vill d ju men att verkligen ha d på papper blir så sorgligt sen på nå vis ju... inte vad man drömde om precis....

  • mossan

    Vanna---får jag skicka efter kottmannen nästa gång jag behöver mangla?? d e så bra med lite hjälp ju...

  • mossan

    vill också ha mig ett nummer... ifall inte läkarn kommer hit då.. men d tvivlar jag på...  d e sent..

    ockelbo.. d ligger nära mina hemtrakter ju...

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!