• nublu

    Vita hem del 5

    juliah: Uppdatering görs via bloggen och förhoppningsvis kommer jag igång i oktober. "Levereres hurtigst muligt" står det på alla ordersedlarna.

  • nublu

    Lynn: Trist med huset. Men det kommer flera!

    Jea: Jag tror också på den cremefärgade.

    Jag passar i fraktdiskussionen. Kan bara säga att personligen går min smärtgräns vid 59 spänn. Och beställer man bara någon liten småpryl så känns det som om Postens taxa är mest rättvis.

  • nublu

    SVP suger för de kräver kemtvätt. Upptäckte det efter att ha sänkt ner mina fyra röda kuddar i badkaret för en uppfräschning. Nu ser de ännu dassigare ut.

  • nublu

    Salmiak: Vaddå 60? 90 ska det vara!

    Idag har jag varit på loppis. Hittade några hyllor och en grej till som ska målas. Och så reserverade jag en liten byrå. Den hade samma färg som färsk lever *uäck* men fina former så den ska hem i morgon. Ska bara övertala maken att hämta den på förmiddagen bara...

  • nublu

    Maken tjuvkikar över axeln och småflinar åt mig. Syrran läser men kommenterar aldrig. Mina päron vet inte om bloggen och de vet inget om butiken heller. Orkar inte höra deras jämrande "Men är du säker på att det går?" osv. Klart att jag inte r osäker men för det kan jag ju inte låta bli!

  • nublu

    Åh, nämn inte vinterkläder till barnen! Jag orkar inte tänka på eländet ens! Måste köpa höstskor till båda barnen och overall till Gustav. Ska försöka komma iväg till Tallinn i mellandagarna om inte maken ska jobba då så jag kan handla på Lennes fabriksförsäljning till Oskar. Hans vinterkläder är nog urvuxna till jul tror jag. Om de inte redan är det!

  • nublu

    Jag extrajobbar idag. Ska försöka hinna läsa av några hundra elmätare idag och i morgon. Och slipa klart väggarna i Oskars rum. Blir det någon tid över ikväll ska jag måla loppisfynd.

  • nublu

    Kan tillägga att det är inte så "bara" att beställa hem något från Madam Stoltz. Massor av det jag ville ha ur katalogen var slutsålt.

  • nublu

    Juliah: Mest julprylar som var slutsålt men en del grejer var det lång väntetid på också. Beställde två olika trådkorgar, den ena kommer nu i september/oktober och den andra i december. *suck*

    Jisses flickor vad jag är trött. Har läst av 135 elmätare idag. Undrar om jag orkar måla några loppishyllor ikväll eller om jag bara ska dra täcket över huvudet direkt när ungarna slocknat.

Svar på tråden Vita hem del 5