• nublu

    Vita hem del 5

    Rosesarered: Det räcker om du ruggar till fanéret lite med sandpapper. Det är för att färgen ska få fäste.

  • nublu

    Bea: Härligt att se dig. Och det är klart att man ska unna sig något efter väl förrättat värv. Toppbetyg kräver belöningar!

    Själv ska jag gå en shoppingrunda i Tranås idag. Tågen går ju så glest så jag hinner nog med alla intressanta butiker idag och mitt möte på skolan.

  • nublu

    Bea: Inte av dig iaf, du verkar inte ha någon över! Ärligt talat så kommer jag få jobba häcken av mig men eftersom det är roligt jobb så kommer det nog gå vägen. Och oss emellan, några av kurserna på nya utbildningen har jag läst på KY-nivå för inte så längesedan = åka lite gräddfil.
    Förresten, jag fick ju toppbetyg på alla kurser utom en förra utbildningen, visst måste det betyda att jag är värd lite extra shopping idag?

  • nublu

    Haha! Jag rockar och regerar! Lånet är mitt så NU är det slut på stiltjen!!! Här ska företagas och *muhahaha* bäva månde era män och plånböcker! *muhahaha*

  • nublu

    Tack för alla grattisar! *kramar hela tråden* Jätteskönt med det beskedet - nu kan jag shoppa loss på Formex på lördag!

    Salmiak: Jättefina saker du gjort! Idag har jag sprungit runt i din hemstad igen. Var på inskrivning på IHH så nu är jag student igen. Bilen höll på att blåsa av Munkbron i eftermiddags, annars var det trevligt.

  • nublu

    Salmiak: Jag firar att mitt företag är på G och att jag börjat läsa till marknadsekonom idag.

    Har f ö redan beställt grejer från Krasilnikoff www.krasilnikoff.biz.

    Mimmi006: Tack! Jo, jag har satt igång. På lördag är det Formex, då ska det shoppas loss!

  • nublu

    VSM: Jättefin! Jag vill också ha en kökssoffa - i matsalen. Vitmålad naturligtvis.

  • nublu

    Äntligen kom min fp för juni och juli idag. Snabba de är på FK...*not*. Så idag ska moi köpa färg till Oskars rum och ta ett snabbvarv i loppisaffärer och in på Forma Rum för att kolla hennes rea.

Svar på tråden Vita hem del 5