• nublu

    Vita hem del 5

    Salmiak: Det blev bättre tycker jag iaf. Är så less på Marimekko! Och då har jag ändå inget här hemma men det har ju överdoserats med det i alla heminredningstidningar. Varför måste de göra så?

    Hittade en fin ljuslykta inne på textilhuset i Nässjö igår också. Min belöning för att jag överlevde intervjun (och inte gjorde bort mig alltför häftigt!). Den är från www.nordal.eu och de hade mycket fint. Har bett om kundnummer där också.

  • nublu

    Adamama: Förstår att du är sur. Och 199 kr i frakt är ju rena ockret!

    Nu har jag skrivit schema åt dagmamma och fritids. Hjärnan blöder!

  • nublu

    Sopsäcken, min bästa vän. Jag sorterade kläder igår och rensade ur. Så skönt!

    Idag ska vi bejaka WT:n inom oss och åka till ÖB. Finns ett stort nyöppnat ganska nära oss som maken vill undersöka. Läs, han är ute efter en utflykt och billigt lördagsgodis.

  • nublu

    Malin: Gissa vad jag ska köpa på ÖB? Rätt svar: Fler sopsäckar!

  • nublu

    Gemelli: Skönt att det inte var något farligt, bara ruskigt obehagligt. *kram*

    Nu har vi fått utlopp för WT:n inom oss. Har varit på ÖB och köpt godis och schampoo. Minstingen tiggde till sig en ihopfällbar "fyffel" dvs en militärspade. Total lycka!

    På hemvägen brände jag 763 kr på 25 kvm Återställare. Operation Barnrum är påbörjat.

  • nublu

    Rosesarered: Låter som om engelsk cottagestil vore något för er. Jag gillar att blanda in mörka möbler i allt det ljusa, jag gillar när det är lite kontraster här hemma och inte bara vitt, vitt och vitt. Tycker att det är jättefint hemma hos andra men inte här.

  • nublu

    Rosesarered: Enligt oss i shabby-tråden är Rustas vattenbaserade halvblanka antikvita färg den ultimata möbelmålarfärgen.

Svar på tråden Vita hem del 5