• nublu

    Vita hem del 5

    http://www.privatmaklaren.se/viewobject.asp?BaseID=685#

    Det här då?

    Hmmm, jag ska få jobbet först innan jag börjar bekymra mig om husköp egentligen. Men det är så kul med hus!

    Salmiak: Antagligen beror det på det. Men priserna är rent oskäliga ibland. Titta på huset på Muggebogatan bara, över miljonen och det ser ut som That 70´s Show!

  • nublu

    Himmelbit: Lysande idé, då har jag "bara" 9 mil till jobbet om jag får det. Går iofs tåg men det är INTE pålitligt. *hrmpf*

    Salmiak: Fina hus, särskilt det sista, men det kostar ju skjortan!!!

    Måste också in på Panduro och beställa dekorgummi till sonens "fondvägg". Målar hela rummet vitt och dekorerar med figurer i dekorgummi istället. Spöken och monster är beställda av sonen. Och vindögda döskallar!

  • nublu

    Himmelbit: Jag vet att det blåser i Nässjö. Jag har gått i skola där ett år. 5 minuters cykelväg till jobbet låter som en dröm iofs men det innebär att bo i Bodafors. Det är en mardröm!

  • nublu

    Knyttis: Tack! Jag hoppas också att det går vägen. Är så less på att aldrig kunna planera framåt öht. Det som är lite småtrist är väl dels att slita upp ungarna från allt hemvant och dels att mina butikplaner får läggas på is tills jag vet om jag får jobbet och vet hur krävande det är. Hmmm, slår vad om att det här hände bara för att jag postade min låneansökan till Almi i måndags kväll.

    Vilka fina saker ni swappat! *grymt impad*

  • nublu

    malins79: Nä, det är en bra prislapp. Storleken är väl det som gör mig mest skeptisk men det är fräscht och våran stil. Nu ska jag bara fixa jobbet i morgon också.

  • nublu

    Salmiak6: Stackare! Hoppas att hon kryar på sig! Åh, har du sett nya Drömhuset?

  • nublu

    Tack för allt beröm om "vårt" hus. Jag hoppas att det är lika fint "live" och att jag får jobbet! *muhahaha* Jag möttes också av ett kul besked från maken när jag kom hem från veckohandlingen - han ska också på intervju! Känns jättebra, jag vet ju vad han tycker om sitt nuvarande jobb.

Svar på tråden Vita hem del 5