• nublu

    Vita hem del 5

    Salmiak6: Huset är lite litet men bygga ut kan man ju kanske göra. Vi bor ju i en liten håla nu och trivs bra med det. Vi är lite lantisar. Värsta hillbilliesarna fast med schyssta gaddar. Så det blir nog bra! Rättvist också, vi får ungefär lika långt till jobbet båda två om maken får jobbet han ska på intervju för på måndag.

  • nublu

    Mäh, vad trött jag är. Helt urlakade efter tidig uppgång, köring till Jönköping och sedan 1 timmes intervju på rekryteringsföretaget. Besökte 3 mäklarfirmor i Nässjö också och fick veta att budgivningen redan är igång på det lilla huset. 475 kkr är det uppe i redan. Jag åkte förbi och tittade på det från bilen på hemvägen och blev lite besviken. Trångt i trädgården och uthuset var ett rivningsobjekt. Dessutom lär det dröja ända till oktober innan allt är klart om vem som får tjänsten. *stön*

  • nublu

    Salmiak: Det förstår jag - de är ju så sabla små!

    Företaget ville ha ett par veckor till för att putsa på arbetsbeskrivningen till jobbet, sedan är det en intervju till med personlighetstest (!) och sedan ska de ha betänketid. Det lär nog hinna bli oktober innan jag vet säkert. Så på måndag ska jag på infomöte för Marknadsekonomprogrammet 120 p och fortsätta planera butiksstarten. Går ju inte sätta resten av tillvaron på "hold" pga ett jobb liksom.

  • nublu

    Salmiak: Har du missat det? Jag har redan lovat mimmi006 att långsamt ruinera henne. Håller på och försöker starta upp en webbutik för dansk design. Frakten från danska webshoppar är ju så dyr.

  • nublu

    gemelli: Fast ni älskar mig på ett icke sexuellt sätt hoppas jag. Kommer du också till Formex på lördagen?

    Nu kommer Gustav (3,5 år) med ett korvbröd : "Du kan få låna min näsa mamma". Vad säger man?

  • nublu

    Salmiak: Ska en gnällspik få dig att tvivla?

    Låt den sitta där över helgen eller så och känn efter.

  • nublu

    Nu ska vi se om jag minns allt jag ville kommentera:

    Smajla: WT = White Trash, ett begrepp som brukas i tid och otid här på FL.

    Älskar Nova: Är det en Rist ljuskrona ni har nu? Den finns som vanlig lampa också. Jag har två stycken i vårt vardagsrum. Den ena syns på bild i mitt senaste blogginlägg i nublusblogg.blogspot.com .

    Knyttis: Visst vill jag ha jobbet. Men butiksplanerna fortsätter. Förhoppningsvis kommer jag att kunna öppna i oktober och jag varnar er redan nu - det blir mycket julgrejer! Fast inga tomtar utan julpynt som platsar nästan året runt.

  • nublu

    Lillsyrran: Ha, det är länge sedan jag bloggade om jul. Då var det 149 dagar kvar till julafton.

    Nu ska jag betala räkningar och i em ska jag och Oskar shoppa på Ikanohuset. Nya skor, gympaskor, gympapåse och lite byxor är det tänkt att vi ska handla. Och så ska jag se om Ikea har fått hem dasspappershållaren Visen till vår källartoalett. Maken ska försöka trotsa hjärnskakningen och försöka få vattnet inkopplat till handfat och toa i helgen.

Svar på tråden Vita hem del 5