• Vira84

    Modifast!?!?

    Hejsan alla glada!

    Jag har precis börjat med modifast och undrar om det finns någon mer här inne som också försöker gå ner i vikt med hjälp av modifast.

    Eller kanske någon som har använt sig av denna metod förut, Hur mycket gick ni ner? hur mådde ni? mm.

    Tacksam för alla svar: Jenny

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-08-30 12:29:49:
    Jag har förstått att det är ganska många här inne på familjeliv som går eller har gått på Modifast diet och tänkte därför föreslå att vi kanske kan sriva av oss lite grann här inne allihopa. Alla kan ju behöva lite pepp från tjejer och killar i samma situation. Några lite lättare kramar från mig

  • Svar på tråden Modifast!?!?
  • Misery

    för mig går d bra är lite hungrig o sugen men jag klarar mig...ska snart hoppa upp på motionscykeln o trampa lite granna tänkte jag....e lite dålig att komma ihåg att jag ska dricka vatten oxå......

  • S u n s h i n e

    Tredje dagen ska vara svårast sa dem till mig på sjukhuset, så snart har du klarat av dag 3. Jag tror att det är väldigt viktigt med vatten och motion under pulverperioden, själv dricker jag ca 2,5 liter om dagen.

    Hur går det för dig Vira84?

  • Misery

    lite lugnt i tråden tycker jag att det är...hur går d för er ...min fjärde dag i dag o vågen går neråt känns jättebra faktiskt.....

  • Vira84

    Halloj flickor!!!

    Jag har haft lite mycket i skolan så jag har inte kunnat skriva så mycket nu dom senaste dagarna!

    Haha Jag går fortfarande på "ren kur" Jag tycker att jag mår riktigt bra nu! Fick på mig ett par byxor som inte har passat på länge länge. Så nu ska jag slita dem med hälsan!!

    Jag har varit lite deppig för att jag inte gått ner så mycket i vikt men om man tänker att jag har gått ner 2,5kg i veckan så känns det bättre än om jag tänker att jag gick ner 4kg första veckan och 1kg andra. Det kanske inte är så dåligt ändå.

    Hur går det för er andra då??? *nyfiken*

    Roligt att det kommit lite nya tjejer till oss här i tråden.
    Jag såg att någon skrev att 3e dagen var värst, om ni frågar mig så var just den dagen jätte bra. haha min värsta dag var typ dag 9 eller något sådant.

    Puss på er

  • Misery

    miss Emelie..jag ska modifasta så länge jag orkar för jag vill gå ner mkt i vikt.....har sedan i måndags gått ner fyra kilo redan vet att d e mest vätska men d känns bra ändå sporrar mig att fortsätta...

  • Vira84

    Jag är inne på min 3e vecka med modifast, hade tänkt äta två veckor men nu fortsätter jag iallafall. Vill ju gå ner lite till.

  • Jumjum84

    Ersätter ni alla måltider med modifast ller bara vissa? hur funkar det? hur mycket har ni gått ner? behöver inspiration.

  • S u n s h i n e

    För mig var första dagen värst, riktigt jobbigt var det! Är inne på tredje dagen idag och det känns riktigt bra måste jag säga :) Jag motionerar varje dag, ca 1 timme. Hur gör ni andra? Rör ni på er också eller kör ni bara ren kur?

    Jag ska dricka Modifast i tre månader är det tänkt, men jag tar en dag i taget!

    Vira84, när man kör ren kur så går man ner ungefär 1,5-2 kg per vecka, ibland lite mer och ibland lite mindre. Jag tycker du ska vara glad för att du har gått ner 5 kg!

Svar på tråden Modifast!?!?