• Spicy woman

    Knasiga saker man trodde på när man var liten.

     När jag var liten, så trodde jag att i kassettbanden bodde det små människor. Så jag hade i sär flera band. För jag skulle rädda dem.

    Måste tänka lite mer vad jag trodde .

  • Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.
  • Nlie

    Brukade även kika in i högtalare o försöka se artisterna där inne som liten.

  • morsa06

    Jag trodde att om man inte kunde telefonnumret till den man skulle ringa till så kunde man ringa denne och fråga! Hur svårt är det liksom!? *döh*

  • Lussekatten87
    morsa06 skrev 2008-05-19 19:14:32 följande:
    Jag trodde att om man inte kunde telefonnumret till den man skulle ringa till så kunde man ringa denne och fråga! Hur svårt är det liksom!? *döh*
    ~.::* Älskade lilla Gabriel 080109 *::.~
  • nilla 1972

    det här tar nog priset -
    min kompis hade en spade med speciellt böjd spaddel. jag trodde på allvar att en sån typ användes vid förlossningar . att liksom föra in spaden och dra ut barnet ?...?

    jag visste var tomten bodde för på våran baksida var det björkskog och det var bara på vintern man såg ett rött hus som låg en bra bit bort. där bodde tomten.tomten kom från den skogen så det var ju självklart att han bodde där.

    jag var arg på min syrra som var 8 år äldre än mig. vi skulle lussa och när mamma skulle ta kort så sjöng hon inte ,jag trodde att det hördes..

  • Snurre Sprätt

    Jag brukade titta bakom tv:n o tyckte det var konstigt att jag inte såg människorna där bak

  • primajonna

    En grannpojk lurade i mig att han hade fått ett jättestort ärr på armen för att jag skrek så högt.

    Jag trodde på allvar att om jag sprang tillräckligt fort skulle jag lyfta och flyga, var helt spiksäker på att jag hade gjort det någongång. Absolut inte drömt

    Låg jag och stirrade tillräckligt länge i mörkret på natten så tyckte jag att jag såg småtomtar husera på golvet i mitt rum. Gjorde iordning åt dem innan jag gick och la mig

  • Bedazed

    Min bror hade hamnat i slagsmål och mamma sa att han brytit näsan. När jag kom hem från lekis så sa mamma att brorsan va o hälsa på. Vågade inte gå in o hälsa för trodde han inte hade nån näsa kvar =P Satt ute i hammocken o grät, men sen kom brorsan o hans näsa syntes inget utanpå.

    Trodde man kunde bli gravid utan att vilja det. Va livrädd att jag skulle bli gravid (4 år)

    Satt alltid med kläderna på o kollade tv, kunde inte byta om ifall tv´n va på för jag trodde de kunde se mig.

    Jag trodde våran familj kände både Olof Palme och Gorbatjov (mycket om dom på tv när jag va liten)

    Jag tillverkade vingar av papper, packade en väska och skulle flyga över till kompisen med grejer hon glömt hos mig. Tog sats från trädgårdsbordet o gissa hur långt jag flög?? =)

    Massa tokigheter.

    Härlig tråd... =)

  • ThatsHot

    en gammal kompis sa att om man går på sånt där "ogrässalt" (vitt?) så skulle fötterna frätas sönder! jag var livrädd gick inte i närheten..

    sen trodde jag stenhårt på att elefant utalades helefant

    sen undrade jag alltid hur alla i tv lyckades hålla sig från att inte gå på toan, dom borde ju bli kissnödiga nån gång=) ha ha..

  • Busanna

    Jag vågade inte gå i trappor som hade mellanrum mellan trappstegen(trätrappor) för jag trodde att det bodde en jättestor
    gorilla där under som skulle ta tag i mina fötter när jag gick där.

Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.