• Spicy woman

    Knasiga saker man trodde på när man var liten.

     När jag var liten, så trodde jag att i kassettbanden bodde det små människor. Så jag hade i sär flera band. För jag skulle rädda dem.

    Måste tänka lite mer vad jag trodde .

  • Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.
  • Beckah82
    Spicy woman skrev 2008-05-19 11:58:28 följande:
     När jag var liten, så trodde jag att i kassettbanden bodde det små människor. Så jag hade i sär flera band. För jag skulle rädda dem.Måste tänka lite mer vad jag trodde .
    Knarkade du när du var liten?
    ♥ Mamma till Victor 980815 och Alvin 070705 ♥ busig.sida.nu
  • hewi81

    jag älskade kaffe med grädde och socker i när jag var liten, men när pappa var hemma med mig i 2 veckor för jag hade öroninflammation så berättade han att man fick ormtunga av kaffet och så satt han och lekte med tungan som en orm gör, jag slutade tvärt dricka kaffe då och börjde inte om förän jag var över 18 :S

    och så lurade han i oss att i källaren så bodde mahagma, det var väl någon variant av den sk källargubben, fast mahagma var väl egentligen snäll, tror jag, men varje gång vi var där så sa han "tyst, hörde du? det är mahagma, ska du inte gå o kolla"
    låter kanske grymt, vi var väl smårädda men det var mer spännande

  • Spicy woman
    Beckah82 skrev 2008-06-08 00:06:51 följande:
    Knarkade du när du var liten?
    Japp tog en sil samma dag jag föddes.
  • Äcklingarna

    haha, vad rolig tråd! =)

    När jag var lite så var vi i familjen mycket ute o promenerade och njöt av naturen.

    Umgicks mycket med våra kusiner, så alltid när vi var ute o gick med dem så lurade våra föräldrar i oss att kobajs(vilket kan vara vanligt förekommande i naturen) var indianbajs! Så varje gång vi såg en koblajja så blev vi helt till oss o var helt övertygade om att det fanns indianer i närheten =)

  • Äcklingarna

    Just det, min kära far lurade i oss med att inuti jorden så bodde det en liten varelse som hette den gröna stenätaren =)

    Det trodde vi blint på =)

    Och en grej till med just när det gäller våra kusiner. När jag o mina bröder frågade pappa vad de åt när de var små så fick vi till svar: Småsten o grus o råttsvansar. Vi blev ju helt förfärade, för det kan man ju äta. I samband med detta så skulle kusinerna på besök, o vi frågade då pappas syrra vad de åt när de var små(för att vara säkra), till svar fick vi: småsten, grus o råttsvansar..Hm... =) hahhaa...

    Vad man blev ilurad en massa...

  • 0108

    min kusin lurade i mig och min syster att det bodde några småfolk i deras kakelugn.så varje gång v var där satt vi och pratade med kakelugnen.

  • Polly S

    jag trodde det var vargar utanför sängen på natten, tittade man ut i mörkret kunde man se deras ögon glimma, så man var tvungen att blunda. stack man ut en fot kom de och tog den.
    (sover än idag med täcket över fötterna, oavsett hur varmt det är.)

  • sthi

    När jag var litten trode jag att alla tjuvar hade skruv näsor. Om ni kommer ihåg en godis sort som var av lakris och formad som en skruv.

    Jag kunde inte fatta att inte polisen inte bara gick ut och hämtade dom.

  • Tecken

    När jag var liten, så trodde jag att allt mina föräldrar sade var sant. Allt. Nu vet jag bättre

Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.