• Spicy woman

    Knasiga saker man trodde på när man var liten.

     När jag var liten, så trodde jag att i kassettbanden bodde det små människor. Så jag hade i sär flera band. För jag skulle rädda dem.

    Måste tänka lite mer vad jag trodde .

  • Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.
  • Agapi

    Jag tyckte att de var jätte dumt att dörrarna till affärerna öppnade sej när de var tjuvar som ville komma in.

  • memle

    Min pappa lurade i mig att polisen kommer om man använder tutan på bilen i onödan. Det trodde jag länge på. Han brukade dessutom peka lite mystiskt mot horisonten och säga att "polisen bor där borta". Det var både tryggt och lite läskigt att polisen alltid fanns bakom horistonten

    Min mormor (som inte var så snäll) brukade hota oss med att om vi inte var snälla så skulle det hända något "radikalt" eller "drastiskt". Två mycket läskiga ord som jag trodde betydde jordens undergång.. minst!

    När jag skulle börja ettan så sa mormor "akta så de inte sätter knark på dig!". Knark trodde jag var som ett klistermärke av metall, som ett datachips ungefär, som någon ond människa tryckte fast i pannan på en.. så att man blev helt galen. Usch! Hade mycket mardrömmar om knark.

  • ssandraa

    Jag var helt övertygad om att jag var gravid när jag var sex år. Överhörde ett samtal mellan min storasyster och hennes kompis. Min systers kompis berättade att hon inte fått mens och min syster utbrast "Har du inte fått mens?! Då är du med barn!" Jag blev livrädd, jag hade ju inte mens så det måste betyda att jag var med barn! Senare samma dag bekände jag att jag var gravid för min storasyster som först skrattade och sen förklarade det där om hur man blir gravid.

  • Midsommar08

    Jag trodde det var kameror (sensorn över dörren) i automatiska dörröppnare, och på det sättet kom alla tjuvar med på bild.

    Min storebror lurade i mig att man kom till en ny hemlig värld om man hoppade i lavan på sista banan i Super Mario Bros 1 (8-bitar nintendot). Gissa om jag blev arg(?)

    Det där med att det fanns hajar innanför undervattenslamporna på badhuset känner jag också igen! LOL

  • vackrastarflow

    Jag trodde att om man fick ryggmärgsbedövning så fick man en pojke, utan fick man en flicka

    Sen trodde jag att om jag tittade på Efterlyst så skulle alla de jag såg på komma efter mig som hämnd för att jag tittade på dem.

  • Junidotter

    Jag trodde att mina föräldrar var födda på stenåldern då de var sååå gamla när de fick mig (31 och 33år..)

  • Pelargonen
    Midsommar08 skrev 2008-06-16 22:02:22 följande:
    Jag trodde det var kameror (sensorn över dörren) i automatiska dörröppnare, och på det sättet kom alla tjuvar med på bild.Min storebror lurade i mig att man kom till en ny hemlig värld om man hoppade i lavan på sista banan i Super Mario Bros 1 (8-bitar nintendot). Gissa om jag blev arg(?)Det där med att det fanns hajar innanför undervattenslamporna på badhuset känner jag också igen! LOL
    Men fy för brorsan!

    Ja, hajar trodde jag också på. Kan faktiskt fortfarande tänka på det och rysa när jag simmar. Men det vägrar jag förstås att erkänna här.
  • Aniko

    Jag såg "splash" på bio och trodde på allvar att man kunde bli en sjöjungfru. Lite halvhjärtat irrade jag mig in i garderoben för att hitta till narnia efter att ha tittat på "häxan och lejonet".

  • Kaldorei

    haha. ja, det där med hajar trodde jag också på. sen hade jag två uppblåsbara små hajar som man kudne ha å leka med i badkaret, ibland blev jag helt plötsligt rädd för dem.... ibland fick mamma lyfta upp mig ur vattnet för jag trodde det skulle komma upp hajar ur hålet om man hade ur vattnet innan man hade klivit upp.

    Sen trodde jag på *gubben i skåpet* när jag var hos min morbror. å gubben i skåpet hade alltid godis eller nån rolig grej åt mig när jag kom dit, men var jag inte snäll så kunde gubben i skåpet komma å nypa mig i örat.... trodde jag iaf. =P så jag var för det mesta snäll. haha

  • The past is now

    Att om jag lipade så skulle måsen skita på min tunga så den blev fläckig och att det aldrig skulle gå och tvätta bort för det var ju vad min mormor sa och henne trodde jag på! LOL!

Svar på tråden Knasiga saker man trodde på när man var liten.