• harvärldensunderbarastefamilj

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    Såg en sån underbar tråd om just roliga saker som hänt under förlossningar. Men den e nu stängd...(självupplevda eller vänner som berättat) För en sån som mig som e lite smått skrajsen inför den dagen var den till stoooor hjälp. Så alla som har positiva minnen, roliga händelser skriv gärna i denna tråd. =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-24 15:47
    Tänkte att det kanske finns fler som hunnit ha sina förlossningar nu så jag försöker skaka liv i tråden igen! =) Om allt går vägen e det dax för mig i slutet av jan. Stort tack till alla som redan delat med sig!

  • Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?
  • Toka2

    När lillkillen föddes så hade jag ingen smärtlindring, för vi hann aldrig iväg. Makens föräldrar var på väg, för de skulle vakta blivande storebror. Maken höll på att packa bilen, jag var på väg ut, då kom första krystvärken. Det var bara att backa in igen, ner med trosorna, upp med kjolen, och beordra maken att ringa ambulans. Efter ett par minuter hör jag billjud. Följande utspelar sig.

    Tänk välvadderad kvinna, stående på alla fyra. I hallen, med rumpan i vädret. Tänk er att hon låter lite.. irriterad.
    -Kan du kolla.. *pust* om det är dina föräldrar.. *flämt* eller ambulansen som kommer? För om det är dina föräldrar.. *pust* så vill JAG HA EN HANDDUK!!!

    Kvinnans make undersöker, och hämtar en handduk som han breder över sin hustrus väl tilltagna bakdel. Så öppnar sig ytterdörren, och in kliver kvinnans svärföräldrar. Förvånat stirrar de på kvinnan som står på alla fyra på hallgolvet, frustande och flämtande och med en handduk över baken. Kvinnan yttrar sig:
    -*pust* Jaa, välkomna då..

    Två minuter efter mina svärföräldrar kom ambulansen, och en stund efter det är Rasmus född. I farstun


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • hotred

    hej! under min förlossning svor jag tydligen på tyska....jag pratar inte tyska=)
    När ja skulle få ryggmärgs bedövning ville de att jag skulle flytta mig närmare kanten av sängen och det gjorde ja....men inte tillräckligt det första fyra ggr så jag blev irreterad på tjatet och flytta mig så mycket att jag ramlade ur=) som tur var stod det peronal där som kunde fånga upp mig så jag inte ramla i golvet=)

  • Thelun

    Att jag höll på att dra ut alla slangar och försökte resa mej från sängen och gå hem(hade sugit i mej väldigt mkt lustgas)

  • Natahlie87

    är Rasmus född. I farstun
    [/citat]

    hahaha undrar hur många ggr han kommer få höra det sen

  • zintha

    när min moster födde deras son och värkarna blev ordentligt kraftiga så fick hennes man lite panik.. då frågar han - Älskling vill du att jag går och köper en gt?
    och jag kan säga att hennes svar blev HÅLL KÄFTEN !

  • harvärldensunderbarastefamilj
    zintha skrev 2009-05-03 03:19:33 följande:
    när min moster födde deras son och värkarna blev ordentligt kraftiga så fick hennes man lite panik.. då frågar han - Älskling vill du att jag går och köper en gt? och jag kan säga att hennes svar blev HÅLL KÄFTEN !
    hahaha helt underbart!!
  • Mamma till Simon

    när jag födde våran första son blev jag igångsatt, när jag var inne på dag 2 i förlossningsarbetet låg jag i sängen med benen i gynställningen för bm skulle känna lite, när hon är färdig säger hon att nu kan du ta ner benen för det dröjer en bra stund till, då svara jag att jag hellre ligger kvar så, var så trött att jag verkligen inte brydde mej om att det kanske inte brukar vara min favoritställning, annars när man är på gynundersökning brukar jag ju nästan hoppa av stolen innan de sänkt ner den, det slutade iaf med att bm lyfte ner benen åt mej.

  • emmsan123
    Toka2 skrev 2009-05-02 10:27:14 följande:
    När lillkillen föddes så hade jag ingen smärtlindring, för vi hann aldrig iväg. Makens föräldrar var på väg, för de skulle vakta blivande storebror. Maken höll på att packa bilen, jag var på väg ut, då kom första krystvärken. Det var bara att backa in igen, ner med trosorna, upp med kjolen, och beordra maken att ringa ambulans. Efter ett par minuter hör jag billjud. Följande utspelar sig. Tänk välvadderad kvinna, stående på alla fyra. I hallen, med rumpan i vädret. Tänk er att hon låter lite.. irriterad. -Kan du kolla.. *pust* om det är dina föräldrar.. *flämt* eller ambulansen som kommer? För om det är dina föräldrar.. *pust* så vill JAG HA EN HANDDUK!!! Kvinnans make undersöker, och hämtar en handduk som han breder över sin hustrus väl tilltagna bakdel. Så öppnar sig ytterdörren, och in kliver kvinnans svärföräldrar. Förvånat stirrar de på kvinnan som står på alla fyra på hallgolvet, frustande och flämtande och med en handduk över baken. Kvinnan yttrar sig: -*pust* Jaa, välkomna då.. Två minuter efter mina svärföräldrar kom ambulansen, och en stund efter det är Rasmus född. I farstun
    Jag hoppas vi hinner in denna gång, men det där verkar ju ha gått hyfsat ändå
    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Toka 2 Tack för den detaljrika berättelsen o att du delade med dig. Måste erkänna att jag skrattade en hel del när jag läste den =)

Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?