• harvärldensunderbarastefamilj

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    Såg en sån underbar tråd om just roliga saker som hänt under förlossningar. Men den e nu stängd...(självupplevda eller vänner som berättat) För en sån som mig som e lite smått skrajsen inför den dagen var den till stoooor hjälp. Så alla som har positiva minnen, roliga händelser skriv gärna i denna tråd. =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-24 15:47
    Tänkte att det kanske finns fler som hunnit ha sina förlossningar nu så jag försöker skaka liv i tråden igen! =) Om allt går vägen e det dax för mig i slutet av jan. Stort tack till alla som redan delat med sig!

  • Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?
  • Jakopzon

    Är ganska säker på att ja lyckades klämma tag i en barnmorskas bröst mitt i en värk,känner hur någon "bryter upp" min hand å sen håller mej i handen istället.... =) Ja högg bara de första ja fick tag i.

  • emmsan123
    Jakopzon skrev 2009-05-17 17:20:55 följande:
    Är ganska säker på att ja lyckades klämma tag i en barnmorskas bröst mitt i en värk,känner hur någon "bryter upp" min hand å sen håller mej i handen istället.... =) Ja högg bara de första ja fick tag i.
    Hon fick en rätt speciell arbetsskada då
    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
  • Lollo1980
    Jakopzon skrev 2009-05-17 17:20:55 följande:
    Är ganska säker på att ja lyckades klämma tag i en barnmorskas bröst mitt i en värk,känner hur någon "bryter upp" min hand å sen håller mej i handen istället.... =) Ja högg bara de första ja fick tag i.
    Hahaha{#lang_emotions_laughing}

    Vilken underbar tråd
    Amanda 070824 och bebis med BF 090802
  • Lollo1980
    HannaoNicko skrev 2009-05-15 14:26:35 följande:
    under sista timmen av förlossningen så va jag lite snurrig. de enda jag kommer ihåg i princip va att min sambo va så nervös så han fick springa o skita typ 7 ggr..haha..stackaren fick ropa på BM hela tiden o ursäkta sig..
    asg
    Amanda 070824 och bebis med BF 090802
  • krut34

    Jag använde lustgas och blev inte så hög på den som många andra. Fast vid ett tillfälle nådde även jag det där stadiet och var rädd att de skulle ta den ifrån mig om de förstod att jag var uppe i det blå, så jag "viskade" (dvs skrek) till min kille att inte säga nåt men jag befann mig just nu på en klubb som jag var på mycket några år tidigare. Lampor blinkade och det spelades jättebra musik. Psykedeliska mönster spelades upp och den och den kompisen var med...

    Var medveten om båda världarna samtidigt, så jag förstod ändå att jag höll på att föda och detta var hemlig information som jag bara ville dela med sambon. Rummet var fullt av personal vid det tillfället och min "viskning" nådde dem alla... Fick behålla lustgasen och vägrade släppa den ifrån mig.

    Skällde också lite på gullig personal som ville massera mig under värk, för jag kunde inte skilja på vad som borde varit behagligt och vad som gjorde ont. Hennes mjuka händer på min rygg var en riktig plåga. Efteråt bad jag så hemsk mycket om ursäkt och lovade att inte göra om det. Fast nästa grej hon eller någon annan gjorde under värk attackerade jag på samma vis. Otrevlig som sjutton och sedan en massa dåligt samvete och hundra förlåt tills det var dags igen...

    När det var dags att krysta var jag redo att ge upp och gå hem. Gav dem numret till min mamma och sa att de får kalla in henne istället. Hon har fött flera barn och kan sånt här, men det kan inte jag. Då var det nära att de knep lustgasen...

    Undrar hur det blir denna gång. Längtar riktig efter lustgasen!

  • Fiffi83

    roligaste var nog att jag efter jag hade fått min morfinspruta i benet & ganska mkt lustgas BAD "gud som haver" hmm.. va sa hon frågade barnmorskan min man?? nää du hon har nog blivit religös eller nåt.. hahahahhaha.... knäppt va?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hahaha ni e ju såååå underbara, skrattar så tårarna sprutar varje dag. Börjar nästan se fram mot dec....

  • Mumzzan

    Jättekul tråd! :)
    Jag födde med kejsarsnitt så jag fick aldrig testa lustgasen.. men jag var så nervös så jag svamlade ändå.
    När jag skulle sätta mig på britsen för att få ryggmärgsbedövningen så kom en manlig (i mitt tycke lite klen) sköterska och satte sig framför mig för att stötta. Jag var stor som ett hus så jag sa åt honom att han fick minsann flytta på sig och låta min man sitta där istället för om jag skulle svimma så skulle jag krossa honom! :)
    Han skrattade gott men bytte plats med min man och jag kände mig trygg! :)

  • LoMsBebis

    Jag och sambon skrattade sjukt mycket och skojjade om allt hela tiden. Det mest knäppa var nog att:
    Jag bad om ursäkt var 10 minut för att jag var där.
    Jag fokuserade mig på en vårta som jag hade under foten. (försökte dölja den hela tiden)

  • Galadriel

    Vi hade gått Annas profylax, den där psykoprofylaxkursen som man hört rätt mycket gott om. Jag var övertygad om att den skulle hjälpa mig skitmycket, men när värkarna väl satte igång på allvar så flög all avslappning och andning sin kos...
    Jag var rätt borta och mot slutet så försökte min stackars sambo (som var lite lätt chockad just då) hjälpa till genom att påminna mig om det vi fått lära oss på profylaxkursen. Nämligen att tänka på "målbilden", dvs. en positiv bild som ska ge en styrka.

    Jag, vrålandes i lustgasmasken.
    Sambon: "tänk på målbilden, älskling. Målbilden"!
    Jag bara "JAG SKITER VÄL I DEN FÖRBANNADE MÅLBILDEN!!!"
    Barnmorskan skrattade lite rått.

    Jag är annars rätt lugn av mig.

    I övrigt hände det väl inte så mycket kul som jag kommer ihåg, inte just då.

Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?