Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    Morrn morrn tjejer (och kille) :)
    Ser att boendesituation är på tråden. Vi bor i en fyra på 90 kvm. (känns som en trea, för ena rummet är bara angränsande till alla andra och används som matsal). Har  2 väldigt stora sovrum, men pyttelitet badrum. Våran lilla Pluttis ska få sova i vårt sovrum till att börja med, sen ska h*n få datarummet som barnrum. Det negativa med litet badrum, är att vi inte får plats med varken skötbord eller tvättmaskin. Så skötbord får stå inne i barnrummet, får springa med vattenbaljor fram och tillbaka. Tvätta får vi göra när sambo/pappa kommer hem från jobbet, för tvättstugan ligger i källarn, och man kan ju inte springa upp och ner med en liten.
    Det löser sig alltid. Har bestämt oss för att bo kvar här sålänge, ska spara ihop lite pengar, så man har en buffert om flyttar till eget.

    Annars? Hur mår alla?
    Jag går in i vecka 18 idag...tiden går väldigt väldigt fort. Är så fascinerad av min kropp, så jag blir inte klok. Låg och klämde lite på brösten igår, och då kom det ut lite råmjölk (eller vad det heter). Visade sambon, som blev förvånad men lika fascinerad han:) Han började nynna på I'm in love with an Alien...haha va jag skrattade.

  • Hondendärknasiga

    Här har jag inte känt något på länge.
    Men magen växer ju, så det är väl ett gott tecken antar jag:)
    Fick köpa mina första mammabyxor idag...ååh jag kom till himmelriket, äntligen ett par bekväma brallor!

  • Hondendärknasiga
    alezay skrev 2010-08-04 07:11:15 följande:
    Har era magar vuxit mycket?? Har fortfarande samma storlek och kan använda mina stretch jeans..magen putar så jag måste sätta linningen under magen tex när jag sitter i bilen. Men annars går det bra.
    jag har försökt att hitta mamma byxor för korta men det verkar lönlöst så jag satsade på ett par nya vinterstövlar ( platta) med inställbar vad i fall jag svullnar. Får nog ha klänningar i vinter istället..har ju kappa som passar även när man är gravid.
    Jag e också kort (1.54) och jag hittade ett par supersnygga och sköna mammabyxor på H&M igår. 299:-. Med sån där snör-mudd där nere, då kan man dra åt byxorna, och det gör inget att de är för långa. Jag å byxor är annars ett hopplöst fall:)
  • Hondendärknasiga
    alezay skrev 2010-08-04 08:52:36 följande:
    Då är vi nästan lika långa..153..jag såg dem..ett problem..jag gillar verkligen inte mudd på byxor.
    Inte ens på träningsbyxor Rynkar på näsan
    men om det är någon som ser utan mudd så hojta gärna till
    Men då är det bara till å sy upp byxorna:) finns ju massor av jeans på H&M också...tyvärr har jag bara kommit till å gilla stora pösiga byxor nu när jag fått mage:)
  • Hondendärknasiga

    Hej tjejer!
    Ser att ni pratar om kejsarsnitt, det hoppas jag VERKLIGEN att jag INTE behöver få. Längtar nästan efter förlossningen, tänk vad kroppen sätts på prov och man får verkligen se vad kroppen går för (jag som stor träningnarkoman e mkt för å testa kroppen) :)
    Vi ska på RUL om en vecka. Kommer bli underbart och många tårar kommer fällas. Har ju inte hört eller sett någonting från våran lilla Pluttis(som den så vackert heter), så första mötet kommer bli kanon! Igår kände jag verkligen som en spark i magen, hela handen ryckte till. Jag som har mkt gaser i magen, väntade på en fis, men det kom ingen. Ooh va häftigt! Och typiskt, 5 min tidigare hade sambon haft sin hand där länge länge för att få känna något. Men men, hans tid kommer väl. Känner bebisen mer och mer nu, den har väl känt att jag har vart lite orolig och ger sig till känna mer och mer. Tack lilla underbara varelse:)
    Sorry för långt inlägg...så mkt man vill dela med sig av:)
    Nån mer som har känt bebis så tydligt?

  • Hondendärknasiga
    Supersmurfen skrev 2010-08-06 20:43:42 följande:
    Jag kände också en riktigt tydlig buff igår! Och samtidigt hade faktiskt sambon handen på magen och kände det också. Jag har inte heller sett eller hört något ännu, väntar på RUL, så det är sååå härligt att ana att det faktiskt är något där inne...
    Visst  är det den häftigaste känslan du vart med om? Jag tyckte hela världen stannade upp:)
  • Hondendärknasiga
    Supersmurfen skrev 2010-08-08 07:56:24 följande:
    Ja det var det verkligen! Tycker jag har känt av honom/henne ganska mycket nu, supermysigt. Är dock lite rädd för att det bara ska vara inbillning och att det inte ska finnas något där vid RUL om lite drygt en vecka...
    Ja fast jag känt ganska mkt också, så är jag orolig för det med. Men men, försöker att inte tänka på det för mkt, utan njuta när jag känenr ngt:)
  • Hondendärknasiga
    alezay skrev 2010-08-09 10:31:10 följande:
    Det kan vara så..jag var först beräknad till 13 jan..sen 6/7 jan och nu är det 31  dec..
    Näääh..31 december...surt!:P hoppas den vill stanna inne en dag till iaf, så den kommer på rätt sida året ;)

    går in i v 19 idag, har jobbat och gått på bröllop i helgen, så nu e jag helt slut.
    Måste sakta ner på tempot.
  • Hondendärknasiga
    MammaMariie skrev 2010-08-09 12:00:09 följande:
    Fler än jag som har börjat få ont i ryggslutet??? 
    Tur man har en Snäll sambo som tar sig tid och ger massage ibland :P 
    Ja...en skön massage är det bästa som finns numer:)
    Min sambo är fantastisk:)
  • Hondendärknasiga
    toksnippa skrev 2010-08-09 18:45:05 följande:
    Ja ont i ryggslutet har man efter en dag oavsett om man jobbat eller varit ledig, uff uff. Då längtar man till sängen och massage.
    Min tur för UL imorgon, jisses så nervös man är!!
    Låter som du har foglossning...precis som jag! Welcome to the club...*suck*
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011