Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    aqua84 skrev 2010-05-29 18:31:06 följande:
    jobbigt. hur mår du nu? jag har illamående på förmiddagarna, fram te kl 12-13 ungefär..sen är d lungt. Förut räckte det med att jag åt ngt, nu skakar benen o känner mej helt matt i kroppen..men inte efter kl 12-13
    Mja..det kommer och går...känenr jag minsta hungerkänsla, och inte äter med en gång, så kommer det. Annars blir jag lätt illamående efter måltiderna på f-m..det hoppar fram och tillbaka, kommer och går, vissa dagar har jag mindre...jobbigt...
  • Hondendärknasiga

    Är jag den enda som inte VILL ha VUL? Tycker att jag skulle oroa mig mer i onödan, bli nervös och så. Man slutar väl inte bara vara gravid, utan om något skulle hända, så skulle man märka det, tro mig:)
    Men det kanske bara  e jag??:)

  • Hondendärknasiga
    ChristineH skrev 2010-05-31 14:28:56 följande:
    Är det någon mer här som ska ta ett fostervattensprov?
    Absolut inte! Säger som GravidElla, hellre lyckligt ovetandes.
  • Hondendärknasiga

    Här har ni en liten tjockis till:P Haha jag som alltid vart så smal och vältränad, får nästan lite ångest emellanåt, men så kommer jag ju på att jag e gravid i v 9:) då går det över:)
    Ska nog ta mig till gymmet idag en stund...har inte orkat, men idag känner jag mig pigg:)

  • Hondendärknasiga
    Supersmurfen skrev 2010-06-01 08:21:35 följande:
    Min sambo tror också att vi väntar en liten tjej, själv tror jag det blir en liten kille. Han säger "hon" hela tiden och jag rättar honom med "han" :). Om ni själva fick välja, skulle ni välja vilket kön barnet skulle få då? Ja, självklart vill man ju att barnet ska bli friskt i första hand och man (tror de flesta håller med) kommer älska barnet oavsett kön, men om det gick, skulle ni välja då...?
    Jag pratar om trollet i magen som att det är en han...vet inte varför, blir bara så. Mitt undermedvetna kanske:P Min sambo e lite inne på att ta reda på vad det är för kön...han tycker det e lättare att förbereda sig då, kanske han blir annorlunda pappa för en dotter (tror jag helt klart) :D Han e för söt. Själv e jag lite kluven...dels så har han ju rätt i att förbereda sig bättre "göra sig redo för t.ex en dotter", men samtidigt tycker jag att det är ju halva spänningen, att inte veta, förrän BF e gjort.  Får se hur vi gör...hur ska ni göra?
  • Hondendärknasiga
    jhani skrev 2010-06-02 08:52:40 följande:
    Jag e gravid och det är beräknat tills i jan 2011, är i 8+3 idag. första barnet och känns mycket spänt. Vore kul att ha kontakt med andra som också väntar första och i samma tid :)
    toksnippa skrev 2010-06-02 08:56:55 följande:
    jhani: jag är också i 8+3, får se om man blir flyttad något efter vulet jag ska på idag. Första barnet här med.
    Hehe tråden är för sådana brudar som väntar första barnet:)
    Välkommen Jhani!:)
  • Hondendärknasiga

    Soligt värre idag! Härligt..ska snart ut och umgås med vänner.
    Känner mig inte ett dugg gravid idag...gjorde inte igår heller...
    Hade det inte varit för den jäkla hungern hela tiden, och de ömma dumma brösten, hade jag tagit ett test...:P

  • Hondendärknasiga
    Lilli08 skrev 2010-06-03 15:04:54 följande:
    Hej! Jag hoppar in här jag med.

    Jag gjorde abort den 20/4 och nu är det mer än sex veckor sedan jag gjorde det (det vanligaste är att mensen kommer tillbaka efter 4-6 veckor). Börjar fundera på om jag e gravid som att jag har haft sömnproblem nu de tre senaste nätterna, dvs att jag vaknar hela tiden lite då och då på natten och har svårt att somna om. Och jag känner mig kissnödig.

    Testade hos mvc för två veckor sedan men det var negativt men jag känner mig fortfarande gravid.

    Om jag e gravid så enligt förlossningsuträknaren så har jag bf den 24/1. Tre dagar före mig 20 års dag Skrattande. Jag vågar inte testa förrän det gått nio veckor, så på tisdag e det bara två veckor till Skrattande

    v.6+2 isf :) .
    Bara undrar varför du gjorde abort, om du redan är gravid igen? Vlll du ha detta barnet då? Lite nyfiken bara
  • Hondendärknasiga

    Fy vad tiden går långsamt..tur att man ska jobba som en tok nästa vecka, då går tiden fort, och   v 12 närmar sig.....både jag och sambon går på tå här hemma..jag flyter iväg lite och planerar både det enda och den andra...men man kan ju inte låta bli:P
    Tjock e jag också, insåg jag nu det här varma dagarna...tajta linnen..uj uj hej tjockis!:)

  • Hondendärknasiga

    Någon annan än jag som vaknar tidigt på morgonen och inte kan somna om? Har hänt mig nu 3 nätter i rad...nu e jag trött som en gnu!

Svar på tråden Första barnet BF januari 2011