Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    Jag blev avslöjad rätt fort på mitt jobb, pga att jag slutade röka, och åt hela tiden:) Men jag sa som det var, jag visste ju inte hur jag skulle reagera ifall missfall skulle hända och så..tyckte det var lika bra att kollegerna visste.
    Hade väl tänkt att jobba så läng som möjligt...måste dock till en sjukgymnast snarast, pga min rygg. Får sjukt ont när jag går för mkt, sitter för länge, står för länge...på kvällen har jag så ont i rygg/höfter att jag har svårt att andas. Och jag e liksom inte tjejen som INTE håller igång...att bli sjukskriven är skrämmande. Vill jobba till november iallafall.
    Haha fick "skäll" av sambon idag, när jag dammsugit ett rum, och sen var tvungen att lägga mig ner, för jag kunde inte stå upp. Så nu e jag förbjuden att dammsuga hemma...kul...jag som gillar att städa.
    Well well..på måndag e det jag som ringer sjukgymnast. Kanske foglossning på g tyvärr. Har hört att det kan komma så tidigt som i vecka 10..jag är i v 14.
    Men guud vad värt det är...allt besvär för ett litet liv vi har skapat..klagar inte mer än nödvändigt:)

  • Hondendärknasiga
    pikku my skrev 2010-07-09 21:50:56 följande:
    Någon mer som får kramper i vaderna när ni sover?
    Inte när jag sover, men innan jag ska somna, kryper det i benen, ligger å sprattlar som en tok. Sambon skrattar gott åt mig:)
  • Hondendärknasiga

    Kanske ingen som svarar på detta, men jag försöker ändå.
    Jag är i v 14 nu, går in i v 15 imorrn. Just nu känner jag ingenting! Känner mig inte gravid för 5 öre...brösten ömmar inte så mkt, aptiten har lugnat ner sig, och magen...ja..när jag ligger ner känner jag väl en liten bula, men relativt platt ändå. När jag står upp, blir det ju en mage, men det är bara tjockismage, för att jag ätit utan att träna. Jag är så orolig att bebis slutat leva och min kropp inte märker något...
    NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG ?????????

  • Hondendärknasiga
    gaisela skrev 2010-07-11 11:39:05 följande:
    Jag har många kompisar som är gravida oxå nu och 2 av dom känner precis som du... Nästan så att dom glömmer bort att dom är gravida.. Att bebisen har slutat leva är ytterst ovanligt... Så de tror ja inte att du är. Din kropp börjar nog vänja sig vid att va gravid så njut istället .Ja väntar tills ja kommer att känna som dig. Då man bara kan njuta å inte ligga å va dålig vissa dagar .. Sen har ja läst att i början när man är gravid så sväller tarmarna m.m. sedan så går svullnaden och magen känns mindre än förut... Bara njut å ha de underbart :)
    Qaroliine skrev 2010-07-11 12:12:59 följande:
    Du är ju i spökveckorna nu Det är då man ska njuta!!
    Tror det är v 14-18 som är sådär lugna och oroande...
    *Pustar ut*...med ens blev jag lite lugnare..fan va alla hormoner i kroppen spelar en ett spratt alltså. Jag är inte personen som oroar sig i onödan i vanliga fall:)
  • Hondendärknasiga
    pikku my skrev 2010-07-12 00:18:26 följande:
    Känner såååå igen mig! :)
    Men nästa vecka har jag ultraljud så då kanske allting sjunker in mer. :)
    Åååh vill määä ha ultraljud NU! Har en hel månad kvar:( hoppas tiden går fort
  • Hondendärknasiga

    Precis vart hos en sjukgymnast där jag fick domen foglossning. KUL! Inte...fick med mig ett bälte till låns, men jag ska nog köpa ett själv.
    *suckar tungt*

  • Hondendärknasiga
    pikku my skrev 2010-07-13 11:35:44 följande:
    Men vilken vecka är du i?
    Jag är i vecka 15. Sa själv till honom att det verkade tidigt, men det är väldigt individuellt tydligen.
    Supersmurfen skrev 2010-07-13 11:43:22 följande:
    Oj va tråkigt.. Eller ja, vad jag förstått så har väl alla foglossning men sen har man mer eller mindre ont av det.. Hoppas bältet hjälper! Hade han/hon några tips på vad man kan göra för att underlätta?
    jag fick ett program med övningar att göra 1 gång om dan. Verkar bra. Bör heller inte gå i trappor, (ta hissen), gå på ojämnt underlag, undvika sneda belastningar osv.
  • Hondendärknasiga
    Wolfyy skrev 2010-07-13 16:45:56 följande:
    Jaaa alla glada...
    Vi har ju då tropisk värme här? Fick höra att e dt över +20grader alla tider på dygnet så räknas det som tropisk... *phu* Inte konstigt att inte ens fläktar o massa fönster öppet duger...
    Hörde att vi tom hade det varmare än i Thailand för nån dag sen.. Då e dt VARMT... Solig
    Men synd o klaga, även om det e jobbigt, snart e vintern här och blir den lika lång som förra så ska man nog passa på o njuta av sommaren... Tungan ute

    Nu har ja tagit mina fruktade blodprov... "bara" 4rör, och nästan en avsvimmning senare... Men nu e dt fan gjort.. *phu*
    Gött att det gick okej med blodproverna:)
    Ja snart e vintern här, men då har vi ju ett litet liv att ta hand om:) då ska vi njuta igen.
  • Hondendärknasiga
    StarShine87 skrev 2010-07-13 19:45:30 följande:
    hej !
    Hur mår alla i värmen? .
    Läste att någon har fått foglossning!? Hur upptäcktes det?
    MVH
    Jag upptäckte det genom "konstig", nästan isande smärta i kors/länd-rygg...trodde först det berodde på att jag inte tränar lika mkt som förr, men icke. Nu har smärtan spridit sig till höfterna, och folk jag pratat med, sa att det är nog foglossning. Mkt riktigt...sjukgymnasten bekräftade det idag.
    Inte kul, men det får väl gå..antar jag...:)
  • Hondendärknasiga

    Vill bara tipsa alla om en helt kanon sida jag hittade..eller dom gjorde reklam för den på teven...
    www.saydada.se
    Mkt fina kläder, leksaker och bra-att-ha-grejer:)

Svar på tråden Första barnet BF januari 2011