Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Första barnet BF januari 2011

    alezay skrev 2010-06-24 07:40:09 följande:
    Jag och min sambo var och bestämde oss igår och det blir en Emmaljunga mondial. Vill gärna ha  4 luft hjul då jag jag kommer röra mig i både landsbyggd med stenvägar och stad.
    Den är stadig men en del kan jag tänka tycker den är otymplig.
    vad har ni själva tittat på??
    Tänk om ni får tvillingar då?:) eller har ni redan sett att det bara e ett liv där inne?
  • Hondendärknasiga
    snarthoppasjag skrev 2010-06-24 07:38:34 följande:
    Va fin mage=) Skummt med bilderna, har ingen aning om varför,  jag har nog oxå bara lagt upp två så vet inte om jag kan lägga upp fler.
    Men va? Syns min mage i galleriet?
  • Hondendärknasiga
    Hondendärknasiga skrev 2010-06-24 08:00:28 följande:
    Men va? Syns min mage i galleriet?
    haha ja det gjorde den visst...
  • Hondendärknasiga

    Jisses! 10.000 för en vagn? jag å min sambo ska köpa begagnat...har kollat in blocket, där har de finfina, använda till ett barn, inte så farligt. Skulle aldrig falla mig in att köpa en vagn för 10.000!:) but that's just me:)

  • Hondendärknasiga

    Inatt hade jag första drömmen om vårat barn..det blev en pojk och han hette Max. han va jättesöt och jättebusig:)
    Trevlig midsommar!

  • Hondendärknasiga

    Haha måste dela med mig av en solskenshistoria. En kompis son (7 år) hade fått reda på att vi skulle ha bebis. Han tog mig åt sidan och sa:
    -Min mamma sa att du skulle ha en bebis i magen..?
    -Ja, jag har en bebis i magen också:)
    -Men...ska man inte vara tjockare då??
    -Hihi jo men man blir det sen, bebisen är inte så stor än:)

    Haha han va så söt:)

  • Hondendärknasiga
    Emilia76 skrev 2010-07-02 07:54:10 följande:

    Har nu gått 12 fulla veckor och går in i v 13 idag! Känns väldigt skönt! Ska göra NUPP-test nästa fredag och börjar bli lite nervös för det. Det är klart att risken för DS är väldigt liten, men tänk om... Jag tror inte det är någon ide att måla fan på vägen utan man får ta ställning till hur man gör då om man får stor risk för. Jag tycker det är jättebra att det finns ett riskfritt sätt att ta reda på sannolikheten, och dessutom är det ju en möjlighet att se att barnet lever. Jag gjorde VUL i v 7, men vem vet vad som hänt sedan dess... En kompis till mig fick MF i v 12/13 och hennes foster hade dött redan i v 8 konstaterade läkaren...


    Är du tvungen att skriva ut sånt här? Det skapar onödig oro, mkt onödig oro. Stress och oro är inte bra, varken för modern eller barnet. Ibland funderar jag på att hoppa av tråden...en del skriver så mkt dumt! Ja ja hoppa på mig bara, ville bara säga min mening. Håll sånt där för dig själv är du snäll.
  • Hondendärknasiga
    Trixet skrev 2010-07-02 10:39:45 följande:
    Precis! Jag är också otroligt tacksam för varje sekund med det lilla livet som växer inuti mig! MEN, jag är väl medveten om riskerna och jag tycker att det är en lättnad att det är fler än jag som kanske nojjar ibland.

    Vissa saker jag tagit upp här har jag inte ens pratat med min sambo om eftersom han aldrig kan förstå känslan utav att bära ett liv inuti sig! Så jag är otroligt tacksam för denna tråden!

    TS, vad tycker du?
    Nej för min egen del har jag inte varit orolig eller funderar så mkt över det. Men vet att det finns andra som inte gör annat. Tycker synd om dom. Själv läser jag kritiskt, och frågar min barnmorska alt. andra mammor jag känner om hur det kan vara.
    Äh..fick väl nåt psykbryt där..skriv vad ni vill... :)
  • Hondendärknasiga

    Vecka 14 idag! Nu ser man lite mage:) Nu behöver jag inte komma ihåg att ta ett piller varje morgon (har ätit Folsyra sen jag fick veta att jag blev gravid). Skönt att slippa det.


  • Hondendärknasiga

    Nån mer som redan fått krämpor i t.ex rygg el dylikt? Jag har så sjukt ont i svanskotan framåt kvällen...idag har jag gått/stått mkt..nu har jag så ont att ja inte kan gå upprätt. Och då är jag bara i vecka 14!!Förvånad Kunde man inte fått bli skonad 10 veckor till iaf...*suck*
    Oroar mig lite för jobbet...har semeste två veckor till...sen får vi se hur det går..tänker ju verkligen inte bli sjukskriven fram till BF! Palla liksom...

Svar på tråden Första barnet BF januari 2011