Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Nanna08 skrev 2010-06-21 20:31:17 följande:
    Jag gjorde vul idag är i v. 7 (6+6). En dag minus än vad jag räknat ut så det stämde ju ganska bra!
    Bild finns i mitt galleri för den som vill kolla :)
    Vad mysigt! Hoppas jag kan boka in mig på ett VUL om två tre veckor.
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-21 22:23:14 följande:
    Ja, jag fick göra vul där i lund utan att vara listad. Sa bara att jag ville se om allt är okej med den lille. Ring dit och kolla!
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-06-21 20:51:59 följande:
    Fick en remiss av min barnmorska till Kub på Cura... Nu när jag läser era inlägg börjar jag misstänka att jag haft tur. Själva kub testet (ultraljudet) är gratis. Men jag ska ta bloprov en vecka innan o det kostar 150:-... men det är det ju värt! Skriver ni in er på MAS eller? Jag går på Slottstaden, har funkat bra hittills iaf...
    Jag kommer skrivas in här på mvc i Limhamn. Sen kommer väl ultraljuden göras på mas.
    kunde man ringa direkt till tidbokningen eller behövde man ringa tll nån barnmorska?
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-22 21:54:49 följande:
    Inga problem MrsGlad

    En fråga till er... säger man att man är i v.8 när jag idag är i v.7+0? Alltså hur räknar dom?
    Igår på vul:et var jag i v.6+6 alltså vecka 7 om jag förstått det rätt?

    Skulle vilja göra ett till i v 11-12 därför vet jag inte hur jag ska räkna haha.

    Nån som kan hjälpa mig? ^-^
    vi är på samma dag du och jag, också 7+0 igår. då är vi i vecka 8 nu. vecka 11 för oss 'är vecka 28 mellan 12-18 juli. Jag hade nog tänkt boka in VUL då eftersom jag har semester då och har tid på dagarna.
    Men det känns lite sent för ett VUL men det borde väl fungera ändå.
  • carrobarro84

    idag har jag verkligen ingen matlust. försöker få i mig lite cornflakes med mjölk. jag som annars är en riktig frukostmänniska. Men jag fr ju trycka i mig en skorpa innan jag går upp ur sängen också för att inte må illa. Det är bara torrt och äckligt. Måste hitta nåt annat bra att knapra på.
    Men iofs gör det inte så mycket om jag inte har nån matlust ett tag. Känns som jag verkligen har ätit för två den senaste tiden då jag varit döhungrig hela tiden. Vill helst inte gå upp så mycket under graviditeten eftersom vi ska gifta oss nästa år i augusti och jag vill komma i klänningen.

    Förresten har ni berättat får nån redan elle rväntar ni? När ska ni berätta?
    Jag har sagt till min bästa vän, sa jag samma dag, det var svårt att undvika också när hon frågade eftersom hon visste att vi försökte. Så hon o hennes sambo vet. Sen berättade min sambo för en kompis häromdan. Tror jag kommer berätta för ytterligare en vän idag när vi ska luncha. Men sen vill jag vänta till efter vecka 12. Eller iaf tills vi har sett bebisen och att den är frisk och kry.
    Men det är lite jobbigt när jag bor hemma hos föräldrarna i veckorna och jag egentligen bara vill skrika ut det direkt. Försöker undvika sån mat jag inte ska äta på ett smidigt sätt utan att dem misstänker.

  • carrobarro84

    typiskt, försökte ringa citykliniken i lund idag. inget svar nån gång, bara en telefonsvarare. pratade in att jag ville bli uppring. Men icke. Så dumma tider 10:30 - 11 och 14:30 - 15. Får bli förmiddagstidne imorrn för på eftermiddagen sitter jag på flyget ner till Malmö så då är det svårt att ringa.

  • carrobarro84
    MrsGlad skrev 2010-06-23 21:01:24 följande:

    hihi... jag har redan typ berättat för alla utom på jobb...

    när det gäller jobb tänkte jag vänta till efer semestern. Var på medarbetarsamtal igår och var lite sugen på att berätta för chefen men jag lyckades hejda mig...

    Min erfarenhet är att,  när jag fick mina två missfall innan jag fick sonen, så var det skönt att folk visste om det. För då kunde de förstå en bättre om man var lite nere och så fick vi stöd från vänner och familj. Om det inte är någon som vet om att man är gravid och man får missfall så får man inte heller nåt stöd från vänner och så... men såklart, det ä ju helt upp till var och en hur man vill göra. Det vanligaste är väl ändå att vänta att berätta.

    Hann inte ringa till Lund idag... vet inte riktigt när jag ska få tid för jag jobbar ju de tider som de har telefontid.... alltid samma problem tycker jag.


    jag vill hellre i så fall vara ledsen i min ensamhet o få stöd för de nära vänner jag har berättat för. skulle tycka det var jobbigare om sambons familj visste o det blev missfall än om de inte visste. nog samma sak med min familj. så jag väntar tills risken är över.
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-24 15:09:22 följande:
    Vill bara berätta att jag ringde till Capio Citykliniken idag och de är alltid lika trevliga som vanligt men tyvärr går deras gynekolog på semester nu i juli och är tillbaka i början på augusti och då är det ju nästan dags för rul, så då får man väl vänta på det istället.

    Var på mobilia och shoppade loss idag, mina kläder börjar bli för små haha.

    Kram på er i sommarvärmen Solig
    jag fick också tag p¨å dom idag, å såklart dne veckan jag ville ha ett vul var det semester för honom. men fick tips om sophiakliniken. får ringa dit på måndag. idag hann jag inte för jag fick ebsök på jobbet. blev nästan lite nervös. första gången och det är inte så vanligt heller.

    jag har fått låna lite grav. kläder av en kompis som fick barn i januari. sen har jag köpt en skjorta och två byxor på tradera. Men än så länge kommer jag i byxorna för det mesta. trycker lite vissa dagar när man är för svullen.
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-24 16:51:43 följande:
    Jag fick också tips om Sophiakliniken och jag ringde dit, men så länge du inte har besvär och blödningar så tar de inte emot dig. Nä, Capio i Lund är bäst, trevliga människor som jobbar där!
    laurentii kliniken har jag hört man kan ringa också. också i lund. annars får man väl gå till akuten och säga att man har jätteont
  • carrobarro84
    Qaroliine skrev 2010-06-24 23:44:44 följande:
    Idag fick vi se vår lilla myra! Helt magiskt! H*n var 4,5 cm stor och sprattlade och studsade rundor och vinkade lite åt oss
    Det var så tydligt med armar, händer och till och med ögonhålorna!
    Allt var perfekt med lill*n och jag går in i v 12 idag!
    Fick 9 bilder med oss hem att visa upp för alla och själv stirra på Hjärta
    åhh vad mysigt. å så skönt att snart ha passerat riskveckorna. jag har de värsta veckorna framför mig jag.
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö