Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    mejja - galet är bara förnamnet! Ooooh, så spännande! Vi vill ha länkar på alla hus som ni tittar på!!!  

    Daimis - grattis! Mycket bra jobbat!!!  

    Igår lämnade vi Ella hos farmor, varför vet jag inte riktigt. Tror att det mest handlade om att farmor ska få sällskap, det verkar som att hon börjar bli deprimerad. Svärfar dog i februari och hon har nog svårt att hantera det. Men Ella är där i alla fall vilket är lite skönt. Nu får jag fixa tårta och fika i fred tills söndagens kalas.

    Och idag faller första snön. Vi har fortfarande seglen kvar på båten, den ska upp i morgon. Bra, där. Säger inget till min man, det var liksom hans planering... Och inga vinterdäck på bilen heller. Det går bra nu.  
  • Snarkofagen

    JAAAAA för lunch! För mig är det ju som vilken mammaledig vecka som helst. Fredag är Ella hemma och onsdag brukar vi träna. Torsdag! Ska bara dubbelkolla kalendern och skickar messbekräftelse till dig. 

    Trevlig helg, alla!  

  • Snarkofagen
    mejja - jag gillade Hov bäst. Är tydligen en sucker för 60-tal. Intressant att båda husen har randiga tapeter "Vinhylla ovan kyl/frys är en trevlig detalj" i Teleborg är ju bara helt värdelöst. Det blir ju supervarmt ovanför kyl/frys så alla viner blir förstörda, haha! Sicken skön mäklare som skriver så.  

    Lycka till med husletandet, det ska bli spännande att följa er!

    Jag är lite knäpp. Om jag har börjat på en bok, måste jag läsa den färdigt. Jag får inte sluta mitt i boken. Har precis plågat mig igenom "Stalins kossor" av Sofi Oksanen, nån som läst den? Handlar om en tjej med estnisk bakgrund som inte får bekänna sig som est för sin mamma. Det leder till bulimi och allsköns ångest. Verkligen inte min typ av bok! Ska sluta ta boktips från min syster. Nu ska jag i stället läsa en bok från en kollega på jobbet, "Reward systems - does yours match up?", en bok om att belöna dina anställda så att de gör bra ifrån sig. I ett nötskal vad mitt jobb handlar om. Få se om den är roligare. Ni tvekar, är det så?!  

    Nu börjar helgens tårtbak. Ha det!  
  • Snarkofagen

    GRATTIS Félix!!! {#emotions_dlg.flower}

    Idag har vi haft födelsedagskalas nr 2 för Ella med alla släktingar. Jeeesus, så mycket folk... Nu dröjer det innan det blir kalas nästa gång. Skönt. 

  • Snarkofagen

    HEj tjejer! Har haft en omtumlande vecka, eller har fortfarande... 

    Grannen hamnade akut på sjukhus i tisdags och opererades igår. Vi har tagit hand om hennes dotter, 8 år. Hon kommer bli kvar till i morgon, lördag åtminstone som det ser ut nu. Få se när hennes mamma kommer hem. Det är lite körigt att helt plötsligt bli trebarnsmamma med ansvar för skolhämtning och så vidare. Men det får så lov att gå.

    Återkommer när livet går till det normala igen. Hej!  

  • Snarkofagen

    GRATTIS LOUIE! {#emotions_dlg.flower} Glider in på ett bananskal med ett par timmar tillgodo!  

    1 tu 3 - hoppas ni överlevde kalaset. Lycka till med husvisningarna! Är inte alls hemma i de trakterna, även om jag bodde i Hässelby i fyra år. Har däremot spanat in 50-talsradhusen i Vällingby "uppe på höjden" - de går inte av för hackor, de radhusen! Finfin arkitektur! 

    Nu är granntjejen "överlämnad" till sin morbror. Det var en pärs. Mamman är kvar på sjukhus, få se om hon orkar komma hem i morgon. Vi har haft tjejen sen i tisdags kväll. Puuuhhh... Fatta vilken sjuk insats egentligen?! Jag bara tänker "Tänk om det var Ella som behövde någon som ställde upp?".

    Och nej, det räcker finfint med två barn.

    Fortsatt härlig helg, tjejer!  

  • Snarkofagen

    Vad sägs om idag?! Tack för lunchträffen! Och ni som aldrig träffat bussig - helt ärligt, jag tappade hakan! Vi har inte setts sedan i början av juni och jag kände inte igen henne när vi sågs! Vet inte om du såg det på mitt ansiktsuttryck men jag blev mäkta förvånad. Du är snygg som satan! Hoppas du hittar dina träningskläder, annars går det att beställa på nätet. Lycka till! 

    Nu skriker Aston, ska försöka få honom att somna så att jag kan göra mat. Potatis/purjolökssoppa och pankis på det. Vilken tid kommer ni och käkar?  

  • Snarkofagen

    Hej på er, chicas! Här hemma är det en skön lördagsmorgon. Ella sov till 7.30 - härligt!  

    Aston har fått ärva Ellas gamla Tripp trapp-stol, Ella har köpt en ny. Vilken färg tror ni? Just det, rosa. Nu sitter han bredvid oss vid frukostbordet och är superglad över att ha kommit upp lite grann och kan se världen. 

    Idag är det en solig dag. Jag ska ut på restaurang och fira mina tvillingsyrror i kväll, det ska bli jättehärligt.

    Ha det bra, alla! 

  • Snarkofagen

    1 tu 3 - nå, blev det budgivning till slut? Kika runt lite så att ni har sett lite objekt innan ni ger er in i budgivning. Då har ni lite referensramar.

    Daimis - bra jobbat! Det syns säkert massor på dig att du gått ner. Och känns också!  

    Ligger i sängen, ska förbereda mig grundligt inför nästa veckas möte med chefen. Har jag berättat att jag var på överraskningsbesök i förra veckan på jobbet? *scrollar uppåt* Nej, det har jag visst inte. Blev lite besviken på lokalen, de har haussat det som sjutton. Visst, fin lokal men vi delar den med åtminstone tre andra företag. Och endast 8 platser är fasta, de andra platserna är såna att man sätter sig där det är ledigt. Man tar i princip en stol och slår sig ner med sin bärbara dator. Jag VÄGRAR att jobba med laptop! Jag ska ha bildskärm och tangentbord! Se där, ett argument som jag ska ha i bakfickan till nästa vecka! 

    Idag blev jag akut magsjuk. Misstänker kyckling som vi tillagade i torsdags. Den borde väl inte ha blivit dålig på fyra dagar i kylskåp? Jag blev SÅ DÅLIG! Mannen fick hämta Ella på fsk. Hoppas bara att det var just kycklingen så att det inte är magsjuka. Yäk. 
     

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~