Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Tjing! Bättre i magen nu. Mådde dåligt i måndags, tisdags var ok och nu är det bra. Var och tränade idag och det kändes att det varit lite Hawaii de senaste dagarna. 

    bussig - hoppas Felix mår bättre så att ni kan åka på kryssning!  

  • Snarkofagen

    Ååååh, vilka problem vi har med vårt internet hemma just nu!! Hata hata HATA Com Hem!!! 

    Daimis - kom ni iväg på nån kryssning?

    Idag är det fars dag. Jag firar far med att skicka iväg honom och barnen till farmor Själv ska jag träna men först blir det nog till att städa hela hemmet. Man måste ju passa på och rensa lite medan Ella är ute, haha Annars ska hon spara på allt och jag menar verkligen ALLT. Har krullat presentsnören hemma och hon ska absolut spara de guldiga snörena. 

    En fråga; Ella har det senaste halvåret börjat tassa in till oss på nätterna. Hon har aldrig tidigare gjort det, utan har börjat nu när Aston är född. Hur har ni det? Kommer era barn in till er på nätterna? Vad gör ni åt saken? Ingen av oss sover ju speciellt bra och jag tycker det är väldigt påfrestande för oss alla. Och varför tassar era barn in till er, tror ni?
     

  • Snarkofagen
    mejja - välkommen hem, får man väl säga då! Härligt att ha så nära till släktingarna. Då är det "bara" att hitta hus som väntar nu, då?! Skönt att det känns bra med förskolan. Har hon sagt något om sina gamla kompisar ännu? 

    Med Ella verkar det som att hon har behov av att vara hos oss. Eller ja, så inbillar jag mig i alla fall. Hon vaknar liksom till och klappar om mig flera gånger när hon sover hos oss. Men det kanske är så lätt att jag säger till henne att vi bär tillbaka henne i sin egen säng  - för allas nattfrid. 

    Uj. I natt drömde jag att jag var gravid med barn nr 3. Och det var TUNGT! Jag funderade även i drömmen över hur det gått till och varför jag lät det ske. Nu räcker det
     
  • Snarkofagen

    Usch. Idag dog en nära vän. Han dog i en arbetsplatsolycka. Han efterlämnar en tvåårig son och en fyra månader gammal liten flicka samt sin fru. Min vän hann fylla 37 år. 

    Tänk er - ni åker till jobbet på morgonen, kanske bråkar på barnen för att de inte klär på sig tillräckligt snabbt eller skojar vid frukostbordet. På förmiddagen händer en olycka på jobbet och du dör. Du finns inte längre. 

    Igår, på fars dag, åkte mannen med barnen till farmor och jag blev ensam kvar hemma. Jag fick helt plötsligt en känsla av att de skulle dö i en bilolycka och jag skulle bli ensam kvar i hela världen. Och idag händer det här. Läskigt. Så tragiskt och så fruktansvärt onödigt. 

     

  • Snarkofagen

    Tack för era tankar. Det känns bättre nu, livet går ju vidare trots allt. I morgon har vi minnesstund för honom på en dykplats där han älskade att dyka. Vi ska lägga blommor och ljus i vattnet. Det ska bli härligt att få ett sånt avslut. 

    Det börjar bli kallare ute nu och det märks i vår pissiga hyresrätt. Vår hyresvärd har dragit ner KRAFTIGT på uppvärmningen. Uppe i vårt sovrum har vi med god vilja 20 grader på innerväggen. Vi har även ett drag från fönstret som Aston och jag ligger i. "20 grader är idealvärme i lägenheter så det är inget att anmärka på" sa kärringen hos bolaget. Men draget kommer de och försöker täta på måndag. Golvet blir SÅ KALLT att vi mår illa av att gå på det. Uh, jag orkar inte tjafsa om det här...

    Får nog ta och lägga mig nu, har sjuk huvudvärk. Kanske inte så konstigt med tanke på veckans händelser och fönsterdraget. I morgon är det ny dag, ny glädje.

    Hoppas ni får en bra fredag, vänner!  

  • Snarkofagen

    OOOOOOH Nollan!!! Vilka NYHETER!!! Så spännande! Precis sådär kom Aston till också, första försöket. Wham bam, thank you ma'm! Håller stenhårda tummar. Och vaddå urgamla, jag var 40 när Aston föddes. Det här blir fina fisken  

    I morse ringde en idiot på dörren från hyresvärden. Han hävdade att "allt var fixat. Varmvatten och värme var avstängt igår, serru." Jaha, sa jag. Men vi hade både värme och vatten igår. Det här felet har pågått i TVÅ ÅR så jag tror inte du löst felet. Serru. Sagan fortsätter på måndag. Enligt hyresvärden "ska" värmen ligga mellan 20-24 grader. Men jag kommer inte ge mig. Aston ska krypa runt på det här svinkalla golvet så jag ska ha varmare. 

    Nu har Aston fått sina första två tänder. Ah, sicken kille! Och kräkningarna har slutat nu när han äter fast föda.

    Trevlig helg!  

  • Snarkofagen

    Haha, ja tjejer verkar vara VÄLDIGT mycket lugnare. Häftigt med det genetiska. Smart idé, Nollan med ert lekrum. Just do it, säger jag. 

    mejja - liten Ville... Munnen blöder ju så mycket så det ser så himla dramatiskt ut! Burr... Många bulor och slag ska de få, de stackarna, innan de blir stora

    Igår var jag på restaurang och teater med mina tvillingsystrar och lite annat löst folk. Jättetrevligt! Mannen var ensam hemma med barnen. Tidigare på dan var han och Ella i simhallen och passade på att käka sen lunch på Donken. "Det blir mackor och godis till middag i kväll" sa mannen. Fair enough.

    När jag kommer hem vid 22-tiden, har Ella precis kräkts ner hela sitt rum och säng. Hon hade bara ätit godis hela kvällen. Det hade varit "sååå körigt", sa mannen så han hade glömt bort att ge Ella smörgås. Hon hade bara ätit snarr hela kvällen. Att det ska vara så himla svårt... Obestämd

  • Snarkofagen

    Jamen, jag VET! Helt galet att det ska behöva gå till på det här sättet! Som igår morse när jag hade sovmorgon; stackars Aston fick vara vaken till kl 10.30 på morgonen när han är van att somna redan vid 8-tiden. Stackars lillkillen var alldeles röd om ögonen Mannen hade sett och märkt att Aston var trött men ändå inte gjort något åt saken. Strange... 

    Nu har fastighetsskötaren varit här. Inget snack, han justerade termostaterna i elementet direkt. Få se om det blir bättre. Han reagerade även spontant på att det är imma i våra treglasfönster och tyckte vi skulle felanmäla det. Varför agerar inte er hyresvärd på samma sätt, bussig?

    Weeee, vi har köpt ny tvättmaskin OCH tumlare! Fatta så lyxigt att kunna tvätta OCH torka hemma! Ja, ni som bor i villa och bostadsrätt har ju det som standard men för oss råttor i hyresrätt är det ingen självklarhet. Inte i Sthlm i alla fall. Och det är så SKÖNT att slippa springa till tvättstugan! 

    Nu jäklar är det vinterväder på gång. Ella fick på sig sina gummikläder i morse, fleecefodrade. Förra gången hon hade det, tryckte fsk-lärarna på henne extrakläder UNDER ytterkläderna. Ja, annars skulle jag frysa, sa Ella när jag upptäckte det på fsk. Mannen fick strikta order om att säga till dem att INTE trycka på extrakläder. Få se hur det går idag, då. 

  • Snarkofagen

    Amen vafaaan... Nu måste jag ventilera lite igen  

    I förra veckan hade jag möte med chefen om min tilltänkta framtid. Jag sa i somras att jag kan tänka mig komma tillbaka på deltid från januari eftersom det är så himla viktigt att visa framfötterna i min bransch och visa att man är på och intresserad. Det rekryterades en kille till min tjänst som fick sparken efter tre månader. Och sen plockade de in ytterligare en person som nu varit där i ett par månader. Och hon kommer vara kvar. Och det är inte alls säkert att det finns jobb så att det räcker till mig. Tidigast i februari kan jag börja jobba. Eventuellt. Sen får man se om det kommer in fler kunder. Jävla skit. *suck...* 

    Aja. Hittade ett jobb som verkar superkul, projektledare hos Rädda Barnen. Ska börja fila lite på min cv och peppa självförtroendet lite grann.

    Jag har fått tvättnojja hemma nu och idag har jag tvättat mannens dunkudde. Jag ljuger inte när jag säger att jag tumlat den sedan kl 14 idag, d v s den har rumlat runt i snart 6 timmar nu Aaaaahhhh... Undrar vem som får sova utan kudde i natt - han eller jag...  

  • Snarkofagen

    Nollan - trist läsning om din blödning  Visst är det läskigt hur fort man hinner ställa in sig på det nya läget? 

    bussig - holy hell! En tredjedels bussig är borta! Förvånad 

    Idag är det fredag och Ella är ledig med mig. Vi skulle baka lussekatter på förmiddagen och sticka ut i pulkabacken efter lunch. Men Aston fick diarré i morse och vid 9 försvann vattnet hemma hos oss. Så jag har smält och kokat snö idag för att vi skulle kunna hålla oss hyfsat fräscha  

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~