Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    bussig - stackars Felix! Vilken jobbig bild du lagt upp på bloggen Och hi-hii, vilken GREJ! Håller tummar för att ärtan stannar kvar. 

    nollan - du skriver om Felix utbrott. I fredags satt Ella och spelade dataspel i princip hela eftermiddagen. Till slut var hon så trött och frustrerad att hon sparkade ner laptopen i golvet. Då kunde inte jag kontrollera mig och hon fick en smäll på låret. Det kom som en ren reflex och det blev ett rött märke Gissa om hon blev rädd... Usch, jag fick så ont i hjärtat och bad 1 000 gånger om ursäkt men försökte samtidigt försöka få henne att se sitt eget fel i situationen. Det här är första gången jag tappat kontrollen efter en hel dags tjat och gnäll och jag hoppas VERKLIGEN att jag slipper hamna i det här läget igen. För, som du säger, vad händer när man kommer fram till gränsen?!

    Idag är det första advent. Jag har hjälpt min lillasyster att flytta, kört runt i oplogade snön med fullpackad släpkärra. Vet ni hur svårt det är att backa med släp i mjuk fluffsnö? Nu ska jag ta ett glas glögg. Jag är värd det.

    Ha det, alla goa tjejer!  

  • Snarkofagen

    Tack, 1 tu 3. Första veckan var tuff, nu går livet vidare. Så är det ju. 

    Julklapp, ja. Vi har köpt Playmobilfigurer. Hon fick några när hon fyllde år och gillade dem. Så hon får några till, helt enkelt Håller med, Ella har sjukt mycket leksaker och leker just inte med dem. Men Playmobilen kan hon leka med själv, tänker jag.

    I kväll var jag på lakritsprovning. Det var smaskens! Och om någon undrar, kommer den avgjort godaste lakritsen från Finland  

  • Snarkofagen

    UÄÄÄÄHHHH!!! Idag var två av Ellas förskolekompisar här, vi bakade pepparkakor så det stänkte om det. Pust. Fem barn, sex inklusive Aston. Efter peppisbak blev det lunch och därefter dekoration av peppisar. Jättekul men mille diablo, så trött jag är nu. Nej, ett glas glögg på det här och sen är det godnatt. 

    Trevlig helg, alla!  

  • Snarkofagen

    Hej hej, måndag och alla tjejer! 

    Idag är Ella hemma från förskolan. Snorig och nysig. Tänkte passa på att klä upp barnen i tomtekläder och försöka få till årets julkort. Hahahahaaaa. Låter som ett hopplöst projekt men man måste ju försöka i alla fall

    Igår tog mannen barnen och åkte till farmor. Själv satt jag hemma och värkte fram en jobbansökan. Nollan, har glömt att svara vad jag jobbar med. Jag jobbar som projektledare och har hela tiden jobbat inom reklam/media.

    Mannen fick en present av farmor, 50 000 kronor. Fattar ni?! Helt galet! Han fick det för att han aldrig någonsin fått presenter från sina föräldrar (alkisar, taskig uppväxt). Hans pappa dog för snart ett år sen och mamman fick massor med pengar och kände väl att hon äntligen kunde kosta på sig en rejäl present. 

    Mannen tyckte det kändes jobbigt att få så mycket pengar. Själv tror jag att mamman tycker det känns skönt att äntligen få ge något rejält. Tänk om man själv nån gång kan få ge sina barn nåt liknande?! Nu funderar vi på att ta en utlandsresa i vinter. Jaja, vi får väl se. Lyxigt.  

  • Snarkofagen

    bussig - håller tummar för att pricken mår bra därinne! Låter ju bra att det inte är livmodern som blöder. 

    mejja - grattis till julkorten! Mina bilder blev skitdåliga. Få se om jag kan tweaka dem lite. Hur går det med husletandet?  

  • Snarkofagen

    VAB med Ella idag igen. Hon är inte alltför sjuk men tillräckligt hostig för att jag ska tycka det är ok att skicka iväg henne. 

    När hon är hemma, vill hon bara titta på teve och spela spel på datorn. Om inte jag säger till henne, sitter hon vid datorn/teven hela dagen. Hur gör ni? Låter ni barnen hållas eller sätter ni begränsningar? Ella blir helt GALEN om jag tvingar henne att stänga av Obestämd 

  • Snarkofagen

    Det trista är att hon bara gnäller när hon tittar på teve och spelar spel. Hon blir helt enkelt uttråkad och det förstår jag. Men hon kan inte leka för sig själv. Jag måste alltid leka MED henne och det är skitjobbigt. 

    Nollan - ja, jag kan också stänga av om det finns något annat alternativ. Men att säga "Nu stänger vi av så får du göra något annat" funkar inte eftersom hon inte leker själv  

    Idag skickade jag iväg henne till förskolan. Hon har inte varit så sjuk att hon behövt vara hemma egentligen. Men det är alltid det där lilla tvivlet på morgonen om hon ska orka en hel dag på fsk.

    Nu är Aston sjuk. Väntar bara på att jag ska bli sjuk också. Blä.  

  • Snarkofagen

    Tyvärr, Nollan. Ella har aldrig gillat att leka själv. Vet inte hur jag ska kunna få henne att leka själv för det vore himla skönt att kunna få egentid, även om det så handlar om att kunna laga mat. 

    Så söta killarna är! Har ni pepparkaksgubbar i Kanada eller är du den galna svenskan med svenska traditioner?

    bussig - stackare! Åh, så synd jag tycker om dig och er! Hoppas det är snabbt övergående.

    Idag är jag jättegnällig så jag loggar ut här innan jag gnäller loss i hela tråden  

  • Snarkofagen

    Häftigt att ni kom fram till att ni faktiskt VILL ha en liten för det var ju inte så självklart tidigare. Tids nog är det dags för er. 

    Ja, nu närmar det sig jul med stormsteg. Nollan, får ni Sverigebesök? Vad gör alla i jul? Vi blir hemma, mina systrar kommer hit. Det ska bli trevligt. Längtar!!! 

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~