• micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Scorpio skrev 2011-11-11 11:03:26 följande:
    Gårdagens mage, v 23 (22+1). Den putar verkligen rakt ut! =P Gymjackan höll på att gå sönder i dragkedjan igår när jag tog på den, synd att jag måste sluta använda den, för den stödjer bra under träningen!

     


    Äntligen hittade vi en overall UTAN öron! Vi gillar inte öronkläder... Tog storlek 50/56, får hoppas den duger! 299 kr på Åhlens + att vi hade rabatt där =)

     


    Den här bolan dimper förhoppningsvis ner i brevlådan idag! =D

     


    Gillar Åhlens fleeceoveraller. Så smidiga med två dragkedjor, och inte hutlöst dyra som POPs. Vi har en som dottern kan ha än, storlek 74/80. Årets färger på Åhlens var dock inget att hurra för så jag försöker hitta begagnat på Tradera. Dotterns overall från förra året är röd, helt godkänd färg.
  • micksaan

    Scorpio85: Ja den fanns då förra året, men före det vet jag inte. Är ju en toppen produkt, kanske de också vet om så den är återkommande.

    Lindex kör ju också samma modell på sina fleeceoveraller varje år (inte samma modell som Åhlens dock) men i olika färger/mösnter.  

    Fin mage candydarling  

  • micksaan

    Jag har köpt storlek 13/15 på strumpor till bebisen, men har kvar 10/12 sen Saga var liten. Misstänker dock att denna bebis också får långsmala fötter och att minsta storleken blir för liten. Saga fick sina första skor lagom till 1 årsdagen, april, då hon började gå. Ett par kavat i storlek 20. Innan dess hade hon såklart massa söta sandaler från h

  • micksaan

    Jag pluggar och hade tänkt göra det fram till förlossningen. Har ännu inte kollat när kursskifte sker men någongång i mars, kanske kan jag fortsätta fram till sommaren dessutom, beroende på hurdan bebis man får. :)

  • micksaan

    Dotterns hjärtljuden låg mellan 138 och 156. Denna graviditet har vi bara lyssnat en gång hittills och då låg de på 138.

  • micksaan

    Jag tycker också det känns löjligt med vikthetsen, att alla de som gått upp några få kilon "klagar". Jag själv gick upp 35 kg med dottern, och jag förmodar det blir liknanade nu. Inget som gick att göra något åt, äter helt normalt men kilon fastnar lätt. Måste äcen då tillägga att jag inte är smal sen innan så jag behöver inte direkt något super fettlager. Kilona rasade heller inte så lätt genom amningen som jag hade hoppats.

    Hade förövrigt nu i v 24 ökat 12 kg.

  • micksaan

    Älskar den där mössan men har varit för snål för den, är ju sådan simpel modell så gammelmormor ska få sticka en sådan ;)

  • micksaan

    Hinnorna kan väl spricka utan att vattnet kommer men det är bara om bebisen ligger fixerad och huvudet råkar ligga som en propp. Då kommer vattnet ut samtidigt som bebisen. Men det tror jag inte du behöver oroa dig för nu då bebisen troligen inte är fixerad och dessutom ganska liten.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD