• micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD


    Ikväll har jag suttit vid symaskinen några timmar. Första bodyn och dreggellappen på egen hand. Dregglisen blev lite knasig i passformen även om det inte syns på bilden kasnke. Ena tryckknappen var jag för snabb med så den blev fel väg dessutom.
  • micksaan

    Stinky kommer från Lindex. vi har också en åt bebisen samt dottern som har en i storlek 86 just nu. :) Så söt!

  • micksaan

    Pop har bra kvalité! Dyrt men bra. Inte alltid det finns kläder som faller mig i smaken men emellanåt finns det mycket fint. :)

  • micksaan

    Fast vi använde inte dregglisarna från start vi, men sen var de bra. Men en kräkbebis kan ju kanske ha nytta av dregglisar från start.

  • micksaan

    Vår spjälsäng står i sovrummet sen före jul. Stod förut inne hos dottern men hon började sova i växasäng i november :) Men än får den stå obäddad. Är ju ändå 10 veckor kvar ;)

  • micksaan
    kickangosa skrev 2012-01-11 21:40:58 följande:
    Stinis83: Jag har också en bm som regerade på min viktuppgång vilken jag kan hålla med om är i överkant. 20 kg v 34 sedan plusset och 15 kg sedan inskrivningen men jag vet vad för fel jag gjort. Har blivit skickad till dietist samt sjukgymnast för träningsprogram. Bm har påverkat mig jättemycket och sedan dess känner jag mig mest fet och ful. Tur att jag inte har eller har haft ätstörningar för då hade det antagligen inte blivit nåt bra alls. Jag tycker du är jättefin och jag håller med om att dina kg måste ha lagt sig på magen vilken ocksä är jättefin.
    Jag hade en stor viktuppgång med dottern. 35 kg dagen före hon föddes. Nu denna gång hade jag i vecka 29 gått upp 16-17 kg...så få se var jag slutar.
  • micksaan

    Jag kommer uttala en önskan om kläder i storlek 68 och uppåt...gör det ni med så slipper ni ha överfullt i de små storlekarna!

  • micksaan

    Shit vad nära mållinjen vi ändå är. Otroligt. Går in i vecka 32 (31+0) på onsdag så för min del är det då 6 veckor kvar till fullgången bebis. Lite läskigt ändå, inte så konstigt det känns Brådskande att få färdigt allt inför bebisens ankomst. :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD