• micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Jag köpte allt i storlek 56 åt dottern. Det enda vi hade i storlek 50 var en dress hon fick av sin farfar, samt en pyjamas. Hon var 50 cm när hon föddes och 56orna fungerade helt klart!  

  • micksaan

    Jag kan ju säga att jag föredrar lufthjul framför punkteringsfria när det kommer till snö. Mycket tyngre med punkteringsfria vintertid tycker jag så jag håller utkik efter en emmaljunga classic sport jag. :)

  • micksaan

    Du kan kolla och jämföra siffror och mått på emmaljungas hemsida. Tror mätt i siffror ska city crossen vara lite mindre men inget jag märkte av. Sådan liten skillnad i
    Mina ögon. Jag prövade min egna sittvagn och en vän som hade city cross och upplevde de som ungefär lika förutom att jag då föredrar lufthjulen i snön. Men alla tycker olika. Bäst är ju att få provköra modellerna. :)

  • micksaan


    Lite suddig bild, men jättesöta bebisprylar som jag hittade, märket Bäbis.



    Snuttefilt köpt i väntan på plusset och en söt leksak att hänga i babyskyddet var det tänkt.



    Pyjamas från Lindex. My heart belongs to dad


    Bodiesar från KappAhl och byxor från Lindex.
  • micksaan

    Jag hade räknat själv på 13 Mars medan min bm hade räknat 8 eller 11. Och nya bf är 21 mars. Vi tog inte reda på könet :)

  • micksaan

    Fint bebisgym. Jag är också på jakt efter något fint på blocket. Får se vad det blir i slutändan.

    Pingu är ju så färgglatt men upplevde liggdelen som "trång" (den är ej formad som en cirkel) när vi lånade den hos en kompis med Saga. Hon blev så arg när kanterna tog emot när hon började lära sig vända sig. 

  • micksaan

    Tycker också det är knepigt med delade trådar. Varför inte bara ha allt i samma? Trist om man bara ska lägga upp bilder och ej få ge/få respons. Blir ju även lätt att Det dyker upp frågor och man vill diskutera kring grejer som rör bilder man lägger upp och då känns det bara onödigt att behöva leta upp i vilken diskussionstråd man kan fortsätta prata.

    Och har man kvar separata trådar så tycker jag att det inte borde behöva påpekas hela tiden att det råkar bli lite mer text här inne emellanåt utan att man ändå ser det huvudsakligen som en bildtråd.

    Men det är bara mina tankar. :)

  • micksaan

    Jag har ju en tjej redan men vet inte varför det känns som att det blir en till. Eller kanske snarare är önskningar. :) Samtidig vill jag ju även få en son någongång här i livet. Få se i mars vad det blir, bror eller syster. ;)

  • micksaan
    Ellieott skrev 2011-10-25 11:22:28 följande:

     


     


    Bilden är tagen i lördags, då var jag i 20+4

     


    Tycker fortfarande mest att jag ser tjock ut, jag har lite "gravidmage" även utan bebis i. Men nu börjar jag faktiskt se att det ÄR skillnad. Min sambo tycker jag är knäpp, för det är ju jättestor skillnad enligt honom...


    Tycker också det är en solklar bebismage :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD