• micksaan
    Nikis skrev 2011-11-01 19:24:26 följande:
    men guuud vart har du handlat det där??? Super fina leggings.....
    Lindexkläder, dock från tidigare kollektioner. Hade de underbara byxorna åt dottern i storlek 68 tror jag det var, så det var nog förra hösten kanske?
  • micksaan

    Jag har en skiphop och har då inte upplevt något negativt med regn. Klart den blir blöt på utsidan i alla fall. Numer hamnar dessutom väskan under regnskyddet för oss (scootern) så den hålla torr oavsett ;)

  • micksaan

    Jag har en dash deluxe. Fungerat väldigt bra, gillat den. Men då har jag heller inte testat något annat. Just dash deluxen kanske blir liten om du tänker dig blöjor och extra kläder åt två, men de har ju fler modeller.

    Funderar på att köpa bara en svart "cykelväska" eller vad det heter från Stadium för 99:- som variation, många av mina bekanta som använder den som skötväska.

  • micksaan

    Då har din BM isåfall lagt ditt bf på vecka 39+6. Min uträkning utgår från att bf är vecka 40+0 så därför har jag bf och byter veckor på onsdagar. :) Kan ju hända att cabdydarlings bf också är räknat på vecka 40+0 så därför byter hon veckor på lördagar. Även om ni har samma bf datum så skiljer det isåfall en dag. Hänger ni med? :)

  • micksaan

    Jo men som sagt det är olika från bm till bm och olika graviditetsuträkningar om bf är lagd på v.39+6 eller 40+0. :) För din del är isåfall bf lagd på 39+6 eftersom 24 mars är en lördag och du byter veckor på söndagar. :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD