Inlägg från: AnnelieJohan |Visa alla inlägg
  • AnnelieJohan

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    OllesMamma85 skrev 2011-10-05 17:36:17 följande:
    Det finns trådar om enbart detta om du söker på det.. Men jag har tänkt ta med det här än så länge Glad Hellre för mycket än för lite.. Ändå har jag försökt ta med det jag verkligen tror vi kommer behöva.

    Kläder till skrutten
    3 bodys 3 byxor 1 kofta Strumpor och tofflor Tunn och tjock mössa Fleeceoverall Kläder till mig
    Mjukiskläder Vanliga att åka hem i (blir väl mammajeans och så fortfarande dock..) Morgonrock Strumpor och tofflor Underkläder och amnings-bh Sambon får packa en egen väska med kläder och saker han vill ha med sig Flört

    Filt och någon gosse till skrutten Napp (har tänk undvika att använda den direkt men vill ändå ha med en..) Shampoo och balsam  Duschtvål Deo Hårborste och hårsnoddar Tandborste och tandkräm Amningskupor Alvedon Nässpray! Massageolja Bindor? (jag vet inte om man får detta på sjukhuset?) Blöjor (samma sak där, får man det på sjukhuset?) Godis och läsk Färdigmat till sambon Halstabletter och dextrosol MVC-journal och andra papper som behövs Kamera och laddare Mobil och laddare Anteckningsbok och penna Bok att läsa Cd-skiva Kontanter!
    Tack för tipsen Skrattande
  • AnnelieJohan
    OllesMamma85 skrev 2011-10-05 17:37:25 följande:
    Haha, jadu Annelie. De har satt sig lite överallt.. Det är ju en liten fuskbild eftersom jag varken visar låren eller ansiktet och där har det hänt grejer kan jag lova! Flört
    Haha, nåja, men du måste iaf ha varit väldigt smal innan kan jag gissa, då brukar man nog lägga på sig lite mer! (inte för att det är mycket egentligen, men ja)
  • AnnelieJohan
    SilverLadyG skrev 2011-10-05 17:47:48 följande:
    Tack för svar, pratade med barnmorskan idag och hon tyckte att allt är normalt. Hon sade att jag kommer att känna massor med olika smärtor som jag har aldrig känt innan. Hon frågade om jag hade ont att kissa m.m. med tanken på UVI, men det har jag inte. På bilden syns i alla fall endast en mage och inga extra kilonSkrattande Då måste du ha varit riktigt smal innanSkrattande
    AnnelieJohan skrev 2011-10-05 17:23:52 följande:
    Yes, det har jag också börjat få. Har i stort sett inte haft några sammandragningar alls innan, men from i helgen har jag riktigt mycket, alltså nu pratar vi i stort sett hela tiden! Visst är det normalt, men samtidigt undrar man ju över ökningen!? Min BM sa att jag skulle kolla det om de blev smärtsamma, vilket de inte är, förutom då såna här stickningar ibland, som du pratar om. Jag är i v 35+2 idag.
    Precis men har läst om man har UVI kan dessa sammandragningar bli värre, du har väl inte problem med att kissa? Sammandragningar kan komma ofta enligt min BM men de ska inte hålla i för länge. Tack, jag har inte heller smärtsamma sammandragningar bara dessa stickningar och hugg.Skrattande Känns sköt att inte vara ensam med sammandragningar och hemska stickningar.
    Nejdå, inga problem med att kissa här inte Skrattande Precis, känns bra att inte vara ensam! Bara att kämpa vidare så tittar dom ut när dom vill Skrattande
  • AnnelieJohan
    OllesMamma85 skrev 2011-10-05 17:59:10 följande:
    Tjejer, jag har en sak jag måste ventilera med er..

    Vår lilla skrutt är ju beräknad att komma ut till oss den 15 november. Nu är det så att min sambo ska åka iväg till London den 13-17 oktober, alltså ganska exakt 1 månad innan skrutten är beräknad.. Och nej vad är oddsen att det skulle hända någonting just då? Det gäller ju bara 5 ynka dagar. Inte så stor risk. Men den finns ju ändå där... Obestämd

    Och så idag var jag och lunchade med en tjejkompis som berättade om sin arbetskamrat som skulle ha barn i mitten på november, precis som oss. Men hon fick åka in redan igår och födde en liten dotter.. En frisk liten tjej på knappa 2 kg. Man kan ju inte gå runt och inte hitta på saker bara för att det Kanske Kan Hända Nu.. Men det slog mig att jag inte alls räknar med att det ska/kan hända tidigare. Men det är ju bara att inse, det kan hända precis när som helst..
    Ja, vad ska man säga. Det är ju inte jättevanligt, men det är ju ändå något som skulle kunna hända. Är det nån viktig resa han ska på eller?
  • AnnelieJohan

    Välkomnar också v 37 idag!! Skrattande 27 dagar kvar till bf, snälla låt det bli lite tidigare! Jag tänkte mig den 26 el 27, då har jag slutat jobba! Haha, kan man beställa bebis så på ett passande datum?
    Har i helgen fått lite små-mensvärk som kommit och gått, och även lite "värkar" alltså det har bara gjort ont ett par sek o sedan försvunnit. Eller ont o ont, men ja, känts. Och har fortfarande gryymt mycket sammandragningar.

    Trodde nästan att vattnet började gå igår när jag stod o diskade, men sen kom inget mer så det var nog bara en "massiv flytning" haha! Så äckligt, men så är det ju. Haft jättemkt flytningar nu på senaste o trodde detta var nåt annat först när jag kände det, var säkert 2-3 tsk i trosan! Urk!

  • AnnelieJohan
    ArtISkin skrev 2011-10-10 12:05:53 följande:
    Vattenavgång behöver inte betyda mänger av vatten. Ibland är det bara lite vatten som kommer ut och sen lägger sig bebisen hubud som ett lock. När mitt vatten gick förra gången så avr det bara pyttelite som kom ut.

    Me du har rätt i att man har mycket flytningar just nu. Jisses. Jag går runt med trosskydd hela dagarna. Känns så vidrigt Obestämd 
    Jo jag har hört att det kan vara så! Så jag vet inte hur man ska veta vad det var. Såg ut som en flytning fast lite vattnigare i konsistensen, men ändå inte som vatten! Luktade typ ingenting. Det är väl bara att vänta, eller vad tror du? Har ju hur som helst inga regelbundna eller riktiga värkar än!

    Ja vill försöka undvika trosskydd eftersom jag har så lätt att få svamp, springer runt med lite vikt toapapper i trosan hela dagarna, haha. Inte för att jag vet om det är bättre men det känns inte lika tilltäppande och det finns på alla toaletter Skrattande
  • AnnelieJohan
    Serahjay skrev 2011-10-10 12:46:31 följande:
    Någon mer som har kliande bröstvårtor? Mina kliar som tusan!!
    Har nästan kliat sönder tuttarna och det sviider :(
    Inte bröstvårtor, men däremot kan jag få kli-attacker på sidan av brösten!

    Och till en rrolig grej som hände igår, jag och sambon hade sex, och han fnissar till lite och då har det kommit en droppe mjölk från mitt ena bröst! Haha, känns ju normalt och väldigt sexigt Drömmer
  • AnnelieJohan

    Förresten, någon annan som har implantat? Hoppas jag kommer kunna amma ändå, men det ska ju inte va några problem. Tänker att eftersom det kan komma nån droppe nu så borde det ju kunna flöda fritt till lillan sen också!

  • AnnelieJohan
    Serahjay skrev 2011-10-10 13:16:05 följande:
    Jag är ledsen men det har inte med nåt att göra om man kan amma eller ej.
    Jag har jättemycket mjölk nu men det behöver inte betyda att jag kommer kunna amma sen. Kanske inte får nån mjölk alls.

    Har du pratat med nån läkare? Fast iofs.. om de läcker så lär de ju inte va nåt stopp iaf. Det kommer ju ut något. Hoppas bara det kommer ut tillräckligt!

    Jag hoppas verkligen att jag kan amma så jag inte bara blir lurad nu :(
    Nej det är klart, men jag tänkte mest så att mina mjölkgångar inte blivit påverkade eller så! Sen vet man ju aldrig om man får tillräckligt osv.
    Ja implantat under muskeln ska inte ha nån inverkan på amning, men som sagt man vet ju aldrig!
  • AnnelieJohan
    Serahjay skrev 2011-10-10 14:06:58 följande:
    Nej man gör ju inte det. Samma sak är det när det gäller bröstförminskning som jag hade tänkt att göra. Men blir nog isåfall efter jag fött alla mina barn som jag planerat :)

    Det är nog bättre att du rådfrågar en läkare istället som är bra på sådant. Kanske läkaren som la in inplantaten?
    Hoppas iaf att det kommer att gå bra!
    Ja, men vid en bröstförminskning påverkas ofta förmågan att amma! Så det är nog klokt att vänta då!

    Jag frågade det innan jag gjorde operationen, så det ska vara lugnt, tänkte mest höra om någon hade egna erfarenheter! Skrattande
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)