• stumpan81

    TWH: vilken bra ide! Det skulle verkligen behövas, hade det funnits då vi startade våran resa hade vi garanterat vänt oss dit!
    Ledsen för ditt MF. 
    Zinfandel:väntar med spänning på hemsidan du gjort! 

  • stumpan81

    Hur ska blandningen IL-koksalt vara? Finns det något standard, eller är det olika för alla? Jag har aldrig frågat hur mycket, och hur blandningen är när jag fått IL. De kommer bara in med en färdigblandad påse, och jag har antagit att jag får en påse per gång. Men de kanske häller ut lite, och fyller upp med koksalt?

  • stumpan81

    TWH: jag beklagar ditt MF, jättetråkigt...
     Men alltså ska man vara ganska säker om man tagit IL dagarna innan ÄL, då? Samt att man börjat med pred och blodförtunnande vid ÄL?Då bör ju inte immunförsvaret ha hunnit börja förstöra något när ägget fäster.

  • stumpan81

    Vad menas med det här FBC som nästan alla i den här tråden skriver om? Varför tar man en sån?Är de provsvaren något man kan analysera själv, eller måste man ta kontakt med sin immunläkare för det(i mitt fall Dr G)?

  • stumpan81

    Men visst borde man kunna kolla om värdena är okej själv? Måste ju finnas någon referensram? Då kan man se på ett ungefär hur man ligger till.

  • stumpan81

    TWH: Du skriver att du ska prova IL denna gången, men att det är svårt att veta när det ska sättas in eftersom du blir gravid på naturlig väg. Men jag tror att du ska ta IL runt dag 10 i cykeln(före ÄL), för att immunförsvaret inte ska få en chans att hinna sabba graviditeten redan från början. Det är vad jag hört, och blivit rekommenderad av Dr G.
    Jag tog det tidigare direkt vid plus, men det räckte inte. Nu har jag börjat ta dag 10 varje cykel vi försöker. 

  • stumpan81

    Jag hoppas och tror att mina senaste MF berott på att jag inte börjat medicinera i tid. Dvs vid ÄL, och inte vid plus som jag blivit ordinerad av svenska läkare. Blev så otroligt besviken när jag fick MF trots IL och hela paketet, men som sagt det kanske berodde på att det sattes in för sent...Hoppas på det, annars vet jag inte vad man ska ta sig till.

  • stumpan81

    Tänker ta progvaggisar efter nästa ÄL, på eget bevåg. Vilken dag brukar ni starta med dem? De kanske kan motverka mina spottings?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!